Két csomó jelent meg a péniszemen, ez mit jelent?
Most vettem észre két dudort a pénisztörzsemen.
Nem fáj és mozgatható, inkább a bőrben van mint magában a pénisztestben
Nincs semmilyen színe és nem nyomásiérzékeny. Olyan, mintha betettem volna egy fél borsószemet a bőröm alá.
Kicsit megijedtem. Elég intenzíven szoktunk szeretkezni a barátnőmmel és a múltkor nagyon kicsi volt rám az óvszer és szorított is rendesen + mostanában többet is maszturbáltam. Okozhatták ezek ezt?
Tényleg kicsit kétségbeestem most. El kell menni ilyesmiveol orvoshoz?
Nem normális, hogy a bőrödön megjelent egy duzzanat. Mindenképp nézesd meg egy orvossal, hogy kiderüljön, mitől van.
Óvszer, masztizás nem okoz ilyet. Lehet, hogy csak egy zsírcsomó és semmi komoly, de könnyen lehet valamilyen daganat, rák, amit sokkal jobb kezdeti stádiumban elkezdeni kezelni, mint később azon szenvedni, hogy miért nem mentél időben orvoshoz.
Persze ha nem érdekel az egészséged, akkor ráérsz elmenni vele orvoshoz és szenvedhetsz miatta sokat később.
Sok sikert a döntéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!