Mi ez a veszett őrület, hogy nincs alkohol a borotválkozás utáni szerekben?
Folyamatosan kipattogzom borotválkozás után hiába használok ilyen olyan balzsamokat és az egyetlen dolog ami ilyenkor segít vagy a sárga betadine oldat, vagy az alkohol.
A kézfertőtlenítőkbe valami okosság útján keserű ízt okozó anyagot raknak, szóval ha kicsit is hozzáér a szádhoz olyan keserű, hogy megőrülsz tőle.
Én már nem tudom mit csináljak. Mi lenne a jó. Hogy ne vörösödjön ki borotválkozás után az arcom. Régen volt gépem, philips körpengés, azzal szárazon is meg tudtam olyan alaposan borotválkozni, hogy soha nem volt utána irritáció, egy csepp balzsamot se kellett használni. A sok nyomorult borotva után meg literre öntöm a nivea meg zsilette balzsamokat és ugyanúgy ég az egész arcom.
Miért nem csinálnak tisztességes fertőtlenítőt? Miért nem jó a szesz, mint régen? sehol nem lehet kapni. Rohangáljak speciális boltba érte? vagy vásároljak abszintot, tátrateát, hogy meg tudjak borotválkozni?
Nem értelek: egy rakás arcszeszből lehet válogatni.
Sokaknak viszont szárítja a bőrét, ezért ők alkoholmentes krémet használnak.
Azert nem talalsz, mert nem is kerestel igazan.
Igazabol pont, hogy alkoholmenteset nehez talalni.
A legtobb Niveaban is a gilette-ben is van amugy 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!