Mi lehet ez? A vegbelembem kb.5 cm melyen a belfalon van valami sok kis apro dudorbol allo nagy dudor.
Szerintem nem rák, hanem vmi kinövés. még az is lehet, hogy ez egy bagatell jelenség, nem is egy embernek van, csak ugye soha nem derül ki számukra, mert azért valljuk be, nem mki nyúlkál fel a seggébe, bocs. szóval nem kell huhogni rögtön, hogy rák. ráadásul nem is segítettetek a kérdezőnek. túl sokat bújják az emberek a netet, aztán minden hülyeséget kitalálnak már maguknak.
ha rákod lenne, más tünetek is kapcsolódnának hozzá, megváltozna a székleted, véres lenne. de ez megintcsak sok más betegségnek lehetne a tünete.
Menj el először a háziorvosodhoz, mondd neki azt, hogy a bnőd érzett a végbeledben egy ilyet. nem fog se hülyén nézni se kiröhögni, mert nem ez a dolga. majd ő elirányít a megfelelő szakorvoshoz, aki majd megvizsgál.
Ne aggodalmaskodj, sztem nincs komoly bajod. szia!
Szia!
Nem riogatni akarlak, de ez lehet, hogy végbálrák... Egyszer láttam TV-ben a (ismeretterjesztő film volt... nem vészhelyzet :D) és az általad leírtak alapján az a kép ugrott be. De ne aggódj, mert ez a nagyon kezdeti stádiuma! Szóval minél hamarabb menj el a dokihoz (körzeti, ő meg ugye tovább irányít), és kezeltesd, így nem valószínű, hogy lesz bármi komolyabb bajod!
Ez most lehet, hogy hülyeség, én nő vagyok és még nem nyulkáltam férfi végbelében, de nem lehet, hogy egyszerűen csak a prosztatádat találta meg?? Anatómiailag annak ugyanis ott kell lennie, és ha nyomásra nemi izgalmat érzel, akkor szerintem ez az lesz.
De van itt erről egy leírás:
"A prosztata felnõtt férfiban kb. 20 g. tömegû, szelídgesztenye nagyságú szerv, melynek hátsó felszíne, a végbél felõl tapintható. A prosztata körülöleli a húgycsövet, azt a vezetéket, amelyen keresztül a vizelet a húgyhólyagból a hímvesszõn keresztül kiürül. A könnyebb megértés végett úgy is mondhatnánk, hogy a közvetlenül a hólyag alatt elhelyezkedõ prosztatát keresztülfúrja a húgycsõ. Így a húgycsõnek van egy prosztatán belüli, körülbelül 2-3 cm-es szakasza, ezt követõen még körülbelül 13-15 cm hosszan folytatódik.Szövettanilag simaizom sejtekbõl és mirigyhámból épül fel, melyet fibrozus tok vesz körül."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!