Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől van feher folt a makkomon?

Mitől van feher folt a makkomon?

Figyelt kérdés
Ma néztem meg a makkomat és van rajta egy ilyen fehéres foltszerű valami ha húzom a fitymám akkor kicsit fáj is de tegnap még nem volt semmi ilyen. Lehet mert sokat jatszottam?

2022. nov. 1. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Lehet.
2022. nov. 1. 22:44
 2/5 anonim ***** válasza:
15%
Bemibetegség
2022. nov. 1. 22:47
 3/5 anonim ***** válasza:
58%
Mosd meg rendesen (szappannal es ne tusfurdovel), ne piszkald, ha nem muszaj. Kend be vekonyan Bepanthen kenoccsel (ne kremmel, hanem kenoccsel). Vizeles utan torold meg. El fog mulni.
2022. nov. 1. 22:50
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat. második kommentelőnek még szűz vagyok úgy is lehetek nemi beteg?
2022. nov. 1. 23:01
 5/5 DanielC ***** válasza:
63%
Kis szar feher gombat kaphatsz szüzen is, szerintem nyaltol, vagy a labujjadrol amikor felhuzod az alsonadragot es hozza er a makkodhoz stb. Ha magatol nem mulik el, valami kenöcs kell ra.
2022. nov. 6. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!