Mitől van feher folt a makkomon?
Figyelt kérdés
Ma néztem meg a makkomat és van rajta egy ilyen fehéres foltszerű valami ha húzom a fitymám akkor kicsit fáj is de tegnap még nem volt semmi ilyen. Lehet mert sokat jatszottam?2022. nov. 1. 22:34
3/5 anonim válasza:
Mosd meg rendesen (szappannal es ne tusfurdovel), ne piszkald, ha nem muszaj. Kend be vekonyan Bepanthen kenoccsel (ne kremmel, hanem kenoccsel). Vizeles utan torold meg. El fog mulni.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat. második kommentelőnek még szűz vagyok úgy is lehetek nemi beteg?
2022. nov. 1. 23:01
5/5 DanielC válasza:
Kis szar feher gombat kaphatsz szüzen is, szerintem nyaltol, vagy a labujjadrol amikor felhuzod az alsonadragot es hozza er a makkodhoz stb. Ha magatol nem mulik el, valami kenöcs kell ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!