Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha egy Nővel,a párommal anál...

Ha egy Nővel,a párommal anál szexelünk ès nem használunk óvszert lehet komoly következmènye? Lehet AIDS-t,vagy Szifiliszt kankót,vagy trippert vagy egyèbb nemi úton terjedő betegsègeket elkapni?

Figyelt kérdés
A párommal a barátnőmmel gyakran anális szexelünk. Mivel Èn imádom,ès a barátnőmnek is tetszik. Mivel fityma szűkűletem van,ezèrt csak egy rèszben hatolok be,de óvszert nem használunk,mert túl maceráns. Ezèrt mindig ha el megyek,a barátnőm fenekèbe megy a spricc. De mivel fityma szűkűletem van,ezèrt ha nem vagyok elèggè tettre kèsz fájni tud nekem is a szex. Azt figyeltem meg,hogy minden szex után,de nem csak az análisnál a vaginálisnál is szex után pár nappal fáj èget viszket a pèniszem ès a fitymám. Kenegettem Canesten krèmmel,de pár nap tünetmentessèg után megin fáj viszket èg a fütyim ès annak vège. Orvoshoz nem merek menni,mert szègyenlem magamat. Másrèszt lehet hogy kiderül hogy egy nemi betegsèget kaptam el a páromtól,aki egy másik pasitól szedte össze azt. Most komolyan. Csak normális segîtő választ ès empátiát kèrek minden kedves válasz îrótól!
2022. okt. 25. 15:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Itt senki sem említette az STD szűrést, tehát irány oda.
2022. nov. 19. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!