Mi lehet a gond a szerszámmal?
Helló!
Olyan problémába ütköztem, hogy a szerszámom kevés ideig tud merev maradni és a hokizás közben sem érzek semmit! Egy kis előváladék az van, de több nincs akárhogy próbálom. Voltam már urulogusnal is. Megnézte minden rendbe van. Csináltattam tesztoszteron szint ellenőrzést(vérből) az negatív lett. Aki nem segítő szándékkal akar írni, az inkább ne tegye köszönöm!
Merevedési zavarok
A tesztoszteron nemcsak a libidóra van hatással, hanem az erekciós készségre is. Ha nincs belőle elég, akkor sokkal nehezebbé válik a merevedés, ezért az ilyen jellegű problémákat plusz tesztoszteron adagolásával is szokták kezelni.
Pótolni kellene a hormont...
De minek matyizol ha nem áll fel rendesen??
Hagyjál ki 2 hetet majd meglátod utána hogy fog állni.
Negatív tesztoszteron szint nincs, csak ha kiheréltek. Mennyi az értéke? Ösztradiol? A nem megfelelő ösztrogén szint is okozhat ilyen problémákat.
Szerotoninra ható gyógyszereket, étrend kiegészítőket nem szedsz, esetleg drogok?
3/3:
Nekem ennyit mondott a nő, hogy negatív az eredmény.
Érték: 8,82
M.e.: nmol/L
Referencia értékek:
6,85 23,23
Nem cigizek nem drogozok. Nagyon ritkán iszok csak alkoholt, akkor is keveset.
Ösztradiol nem lett nézve.
Amiket szedek:
Eonic, Theospirex, lordestin akut
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!