Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kiszáradt a herezacskóm mit...

Kiszáradt a herezacskóm mit tehetek?

Figyelt kérdés
Kb. Már 1-1.5 éve folyamatosan vakarózok odalent. Nagyon ki van száradva, és ahol borotválom ott is viszket. Itthon egésznap a gatyámban van a kezem.. nagyon száraz. Mit tudok tenni?
2022. okt. 23. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pl. elmész vele orvoshoz. Lehet, hogy ha rendszeresen kened az orvos által ajánlott szerrel, akkor nem terjed tovább a tested többi részére.
2022. okt. 23. 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Gombás fertőzés - ideje lenne kezelni. Ezalatt persze nem a vakarózást értem...
2022. okt. 24. 12:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Mégis minek borotválod??
2022. okt. 24. 16:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon hámlik, nagy darabokban, a testápoló nem igazán segít.
2022. nov. 2. 13:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Mivel gomás fertőzésről van szó, így a testápoló nyilván nem segít...
2022. nov. 3. 09:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Szinte biztos a gombás fertőzés, ami lehet részben a borotválás következménye is. Mindenesetre mellőzni kell a műszálas fehérneműt és érdemes kipróbálni az érintett terület alkoholos áttörlését naponta 1-2 alkalommal.
2022. nov. 3. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Használj rá Bepanten kenőcsöt.Az segített nekem is.Nem hiszem,hogy borgombas lenne,mert akkor piros lenne és égető érzésed lenne.
2022. nov. 22. 11:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt borgombasba herezacsim.Piros volt égető érzés volt és rettentő száraz.Azota már tudom,miért lett olyan.Borotvaltam,csak nem cseréltem ki sokáig a borotvát ezért kaptam.A háziorvosok ajánlott két fajta gomba oldószer 1,1 centit kellett a tenyerébe nyomni belőlük és teljesen össze keverve kenegetni vele a herezacskomat.Ket hétig csinálnom kellett.Es elmúlt a gomba,de még jobban kiszaritotta a bőrét.Aztan Bepanten kenoccsel kezeltem és lassan rendbe jött.
2022. nov. 23. 20:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!