Trombozisra hajlamos, visszeres lab kezelese?
Udv!
Aposomnak szeretnek segiteni, holnap beszelunk a haziorvossal. Sajnos tobsszori rossz tapasztalatom van az orvosi ellatassal igy inkabb csak a tanacsat fogadnank meg a haziorvosnak.
Extremen visszeres a laba, mindket laba szaran ki vannak dagadva jocskan a venak, legutobb, be is vizesedett neki teljesen, de csunyan szolva baxik ra.
Ma beszeltem vele, es egy olyan vele is jarhato utnak az otlete tamadt a fejembe, hogy a hazirovos tanacsa utan, egy nyirokmasszor keresnenk fel, ahova rendszeresen eljarna - mar ha szabad lesz neki.
Ha nem akkor a kerdesem ezert is kerult kiirasa, hova merre kihez fordulhatunk ilyen panaszokkal?
(Az en szavamra ad, igy orvosi kezelesre, vagy gyogykezelesre is szivesen eljon velem ha adtok ebben tanacsot, tapasztalatot, de egyebkent onfeju.)
Mindig uton van, hol gyalog hol biciklivel, es 70 evesen is meg annak ellenere hogy nyugdijas, fizikai munkat vegez.
Koszonom a segitseget!
Étrendkiegészítőkkel lehetne támogatni. DM: Dr.Chen-től vadgesztenye+diozmin+hesperidin.
Ha gyógyszertári kellene akkor mondjuk Detralex. Viszont az nem olcsó. És gyógyszer lévén mellékhatásokkal is rendelkezik. Én azt 'friss' mélyvénás trombózis után pár hónapig szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!