Miért fáj a vizelésnél?
Valószínűleg felfáztál. (Férfiak is fel tudnak, csak nehezebben.)
Igyál sokat, és menj el dokihoz, ad rá gyógyszert.
Igen, többször is, bár én nő vagyok, de a tünetek ugyanezek. Nektek még rosszabb is, mert nehezebben fáztok fel (hosszabbak a húgyutak), de ha mégis, akkor sokkal rosszabb, és tovább tart. (Ugyanolyan baktériumok hosszabb úton és ideig ürülnek, ezért kell az anibiotikum, hogy kinyírja őket, ne szaporodjanak legalább.)
Nekem még az szokott segíteni, hogy nagyon meleg, majdnem forró vízbe ülök, hogy a vesémet ellepje, és egy darabig ücsörgök benne. És ha kiszálltam, akkor is melegen tartom a derekamat. (Azért annyira ne legyen forró, hogy rosszul legyél, meg ti lehet, hogy nem bírjátok a nagyon forrót.)
A forró fürdővel nincs gond mert azt nagyon szeretem, főleg télen, elveszni a habok közt, illó olajok stb :).
Hát izé, kicsit furcsa hogy épp nő aki megmagyarázza mia problémám :), de nem gond, csaknem orvosira jársz ?
Nem, csak sokszor volt már ilyen bajom :)
(Ez nagyon sok nőt érint sajnos.)
Viszont a férjem is volt már felfázva, úgyhogy több oldalról is van tapasztalat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!