Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A fityma túl lengés felnőttkor...

A fityma túl lengés felnőttkorban miért van? Ez azt jelenti, hogy a pubertás alatt nem nőtt meg annyira a pénisze amennyire kellene?

Figyelt kérdés

2022. okt. 17. 10:10
 1/4 A kérdező kommentje:

Bocsi, szóval fitymatúltengés*

Csak átjavította itt is, meg a kulcsszavakban is az autocorrect és nem vettem észre.

2022. okt. 17. 10:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez változó hogy kinek milyen. Valakinek hosszú a fitymája akár túl is lóghat, valakinek meg lehet olyan rövid hogy alig takarja a makkot. Nekem is aránylag hosszú. Nemhiszem hogy azért lenne hosszú a fitymád mert keveset nőtt a pénisz teste.
2022. okt. 23. 10:29
 3/4 anonim ***** válasza:
59%

Nincs hatalmas mintám, de ilyen fitymatúltengést én még csak viszonylag kis péniszeken láttam pubertáskor után. Nekem végül nagy is lett és hamar nőtt sokat kamasz koromban és kb tényleg olyan érzés volt, mintha a pénisz szó szerint kinőtte volna a fitymát és 1-2 év alatt az ormány a makk feléig stabilan hátrahúzódott majd pedig úgy is maradt, kb 15 éves korom óta nem tudom már ráhúzni teljesen a bőrt.

Amikor úszni jártam ott is sok srácnak akinek nagyobb volt, kilátszott a makkja, a kisebb szerszámok meg lógó fitymával rendelkeztek. De nem tudom neked tudományosan alátámasztani:) Szerintem van valami összefüggés mindenképpen.

2022. okt. 24. 16:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem lankadtan is nagyobb de teljesen befedi a fityma
2022. nov. 20. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!