Prosztatagyulladás miatt lehet, hogy túl gyorsan elélvezek?
Régebben akár 2óráig is bírtam, most van, hogy csak 10 percig. A barátnőm már el sem tud menni szex közben, mert én hamarabb elmegyek és nem tudom folytatni.
Már lassan 3 éve van nem bakteriális prosztatagyulladásom.
Mindennel próbálták kezelni nagyon sok helyen, de egyedül a gyulladáscsökkentők hatottak csak valamit, de az is elég ingadozó.
Ez akkor most tovább fog romlani?
Nem akarok életem végéig gyulladáscsökkentőkön élni. Még csak 21 vagyok. Mit ajánlotok?
Nehogy azt gondold 1 normális szexnek 2 órán át kell tartani.
Ne a prosztata gyulladást tedd ezért felelőssé.
A szex az agyban zajlik,a nemi szervek csak kellékek hozzá.
Nekem is volt ilyen problémám. Nem tudom, hogy mitől múlt el, de próbáltam sok mindent. Szerintem nálam pszichés oka volt a gyulladásnak. Ezzel a legtöbb orvos nem foglalkozik, de vannak akik tovább képzik magukat és kitérnek arra is, hogy milyen pszichés probléma állhat a háttérben.
Nekem kihatott több mindenre is.
Egyszer csak azt vettem észre, hogy nincs begyulladva.
A gyógyszerek nem nagyon hatottak nálam sem.
Olyan 32-34 éves korban kezdődött ez. És több évig vissza-vissza tért, volt amikor nem fájt annyira, de volt amikor keményebb székre le sem tudtam ülni.
Sajnos a prosztatagyulladás ilyen, nehéz belőle kigyógyulni.
Nekem 3 dolog sokat segített abban, hogy jelenleg tünetmentes vagyok (kopp-kopp):
1) Ne ülj hideg székre. Ha autóval jársz, kapcsold be az ülésfűtést ha van, ha nincs, akkor érdemes venni egyet. A buszon/villamoson/vonaton ne ülj le a hideg ülésre
2) nyaraláskor, strandoláskor soha ne hagyd, hogy rajtad száradjon meg a fürdőnadrág. Ahogy kijössz a vízből, cseréld szárazra
3) mozogj sokat
+ azt is érdemes megfontolni amit a hármas írt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!