Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Magömlés érzés nélkül, miért?

Magömlés érzés nélkül, miért?

Figyelt kérdés

Már kb. kétszer történt velem ilyen. Maszturbáltam és mielőtt elélveztem volna abbahagytam. Úgy tűnt, hogy túl későn hagytam abba, mert nagyon úgy éreztem, hogy elmegyek, de végül valahogyan mégis elmúlt az érzés, de közben meg elkezdett folyni a ondóm olyan mennyiségben, mint máskor.

Miután ez megtörtént, a farkam ugyanúgy állt, mintha mi se történt volna. Ugyanúgy mintha csak időben abbahagytam volna, újra el tudtam kezdeni és simán elmentem.

Volt már valakivel hasonló? Tudtok rá magyarázatot adni?

2022. okt. 14. 14:23
 1/4 anonim válasza:
60%
Örülj neki
2022. okt. 14. 14:56
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Ásd bele magad jobban a férfi nemi működésbe. Az ejakuláció és az orgazmus két külön történés, legfeljebb az esetek zömében szorosan együtt jár. A magömlés fiziológiai történés, míg az orgazmus idegélettani. Így a két folyamat különválasztható és mint eseted is mutatja, külön is válik megfelelő körülmények között.
2022. okt. 14. 14:59
 3/4 Nickchannel32 válasza:
50%
Velem is volt ilyen de ez alap én elvagyok vele!
2022. okt. 14. 17:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon ritka jelenség.Az én szerszamom,ha kilovell én azt érzem és élvezem.
2022. nov. 26. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!