Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14/F leszek okt. ben, eddig...

14/F leszek okt. ben, eddig még nem volt spermám, de rendeszeresen vertem.1-2 napja a vége után pár másodperccel nagyon kevés átlátszó dolog jön, de nem mindíg. Többi lent?

Figyelt kérdés
Nem pisi. Ez "előjel" lehet? Már nagyon idegesít, hogy nincs. Am felállva csak 10centi a bré. Vélemények?
2010. szept. 26. 23:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Thx(:
2010. szept. 27. 21:33
 12/14 anonim válasza:
Nem sértegetésből írok, de nem tudom, hogy honnan veszed, hogy nincsen spermád. Ha valami akcióba keveredsz ajánlom, hogy kotyeszt húzzál, mert azt hiszed, hogy nincsenek, közben meg baleset ér. Gondolom nem akarsz ilyen fiatalon gyereket nevelni/abortuszt fizetni.
2010. okt. 1. 00:04
 13/14 A kérdező kommentje:
Miaz h honnan veszem?orgazmus után nem jön akk nincs-.-
2010. okt. 1. 13:20
 14/14 anonim válasza:
A spermák csak mikroszkóp alatt látszanak, szabad szemmel nem. Ezért kérdeztem, hogy honnan veszed ezt a dolgot, hogy nincsenek. Nem a spermától lesz fehér az ondó (lehet még, átlátszó, szürkésfehér, sárgásfehér színű is). Kb. 3-4% sperma van benne, a többi 96-97% különböző mirigyekből származik. Úgyhogy nem kell beijedni.
2010. nov. 18. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!