Idáig meg tudnám számolni egy kezemen, mennyi 1-2 percnél hosszabb szeretkezésem volt (kizárólag maga a közösülés), és ez engem kezd zavarni.Valaki tud segítséget tapasztalatot adni?
na erre a megoldas engem is nagyon erdekel!
kb. 4-5 percig birom , de egyszercsak eljon egy pont, amikor ha csak egy kicsit is megmozdul elsulok :(
nem ertem miert nem tudom kontrollalni.
Kezdetben énis igy voltam vele. Volt ugy hogy beraktam és a harmadik vagy a negyedik lövésnél már vége is volt:( Elég cikinek tartottam, de ma már annyira tudom irányítani magam hogy kibírok 10perceket is és van ugy hogy a barátnőm hamarabb elmegy mint én és van ugy hogy egszerre:)
Vagy van még olyan is hogy a pc izmodat erősísd, azt is csináltam egy kicsit.
Sziasztok!
Én ugyan nő vagyok,de azért válaszolok.
A férjem is hasonló gondokkal küzdött,csak 16 évesen ő a következőképp oldotta meg:Tudta mikor taliznak a csajjal,előtte addig zsebhokizott,amíg totál kielégültnek érezte magát,és nem sült el 2 perc alatt ezek után.
Úgy is tudod húzni,hogy mielőtt elmennél,kiveszed és csak pettingeltek,meg a barátnődel törődsz,majd vissza...
A párom olyan tökélyre fejlesztette a tudását,hogy 35-40 perc a konkrét szex nálunk,én közben 2-3 x is elmegyek,ő csak utánam jön....
Boldog Karácsonyt!!!
A PC-izmaidat kell megerősítened úgynevezett Kegel gyakorlatokkal! (google a barátod)
Kezdetnek pedig: www.drszex.hu
Üdv!
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!