Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Idáig meg tudnám számolni egy...

Idáig meg tudnám számolni egy kezemen, mennyi 1-2 percnél hosszabb szeretkezésem volt (kizárólag maga a közösülés), és ez engem kezd zavarni.Valaki tud segítséget tapasztalatot adni?

Figyelt kérdés
A párpommal már jóideje együtt vagyunk, és őt ez látszólag nem zavarja, de nem tudom hogy "betelhet" e nála a pohár, és ha igen, akkor mennyit bír még ki hogy be ne teljen. Az igazat megvallva én sorozatos kudarcélménynek élem meg ezeket, annakellenére hogy párszor már megbeszélzük ezt a problémát, és minden alkalommal meg lettem nyugtatva hogy nem baj. A segítséget előre is köszönöm.
2008. dec. 23. 07:44
 1/7 anonim válasza:

na erre a megoldas engem is nagyon erdekel!

kb. 4-5 percig birom , de egyszercsak eljon egy pont, amikor ha csak egy kicsit is megmozdul elsulok :(

nem ertem miert nem tudom kontrollalni.

2008. dec. 23. 09:24
 2/7 anonim válasza:

Kezdetben énis igy voltam vele. Volt ugy hogy beraktam és a harmadik vagy a negyedik lövésnél már vége is volt:( Elég cikinek tartottam, de ma már annyira tudom irányítani magam hogy kibírok 10perceket is és van ugy hogy a barátnőm hamarabb elmegy mint én és van ugy hogy egszerre:)

Vagy van még olyan is hogy a pc izmodat erősísd, azt is csináltam egy kicsit.

2008. dec. 23. 10:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én ugyan nő vagyok,de azért válaszolok.

A férjem is hasonló gondokkal küzdött,csak 16 évesen ő a következőképp oldotta meg:Tudta mikor taliznak a csajjal,előtte addig zsebhokizott,amíg totál kielégültnek érezte magát,és nem sült el 2 perc alatt ezek után.

Úgy is tudod húzni,hogy mielőtt elmennél,kiveszed és csak pettingeltek,meg a barátnődel törődsz,majd vissza...

A párom olyan tökélyre fejlesztette a tudását,hogy 35-40 perc a konkrét szex nálunk,én közben 2-3 x is elmegyek,ő csak utánam jön....

Boldog Karácsonyt!!!

2008. dec. 23. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja előbbi csaj vagyok:MIndez 8 éve működik nálunk,és napi-max.két naponta szeretkezéssel,a férjem 40 én pedig 25.
2008. dec. 23. 15:15
 5/7 anonim ***** válasza:
nalunk, amikor a parom erzi, hogy kozel van, akkor poziciot valtoztaunk, amikor nekem is jo, szepen vissza abba a poz.-ba ami az o kedvence es igy mindketten kieleguunk. Igy is van, hogy olykor csak egyikonk van kielegulve, de ezt ugy oldjuk meg, hogy legkozelebb a masikunk van a soron. Egyutt elunk, uhogy van alkalom biven. A lenyeg, hogy megbeszeljetek, hogy teged ez zavar es mindkettotoknek fontos legyen az, hogy kieleguljetek.
2008. dec. 24. 06:44
 6/7 anonim ***** válasza:

próbáld ki ezt:

[link]

2008. dec. 24. 19:03
 7/7 anonim válasza:

A PC-izmaidat kell megerősítened úgynevezett Kegel gyakorlatokkal! (google a barátod)

Kezdetnek pedig: www.drszex.hu

Üdv!

18/f

2010. aug. 14. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!