Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális, hogy prosztata...

Normális, hogy prosztata vizsgálat után rámjön a kangörcs?

Figyelt kérdés
Olyan 1 óra telt el kb, és olyan brutális kangörcs jött rám újra, hogy úgy éreztem magam mint egy két éve még. Eléggé leesett a libidóm, elküldött Teszto mérésre, én is erre gyanakodtam, mert híztam is. Egy két nap és tudom az eredményt de tuti alacsony lesz. Sose kívánom kb a szexet már és eszembe se jut. Régen láttam egy jó csajt utcán, napokig agyaltam rajta, vagy leszólítottam. Mostmár ez a "vadászat" vagy egyáltalán nincs bennem, és ha van valami, akkor se tudok teljesíteni
2022. szept. 27. 13:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ösztradiol (ösztrogén) mennyi?
2022. szept. 27. 21:44
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem mérték
2022. szept. 27. 21:45
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Pedig azt mindig kell a tesztoszteronnal együtt. Lehet, hogy a hízás miatt növekszik az aromatizáció (több tesztoszteron alakul ösztrogénné), aminek hatására az agyalapi mirigy csökkenti a herék tesztoszteron termelését.
2022. szept. 27. 21:50
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem mondta az urulógus, hogy mérjem. Én mondtam a recepción is, hogy ne csak T legyen, hanem totál stb mindenfajfa tesztoszteron.
2022. szept. 27. 23:59
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

A teljes- és szabad tesztoszteron mennyiségét kitudod számolni a laboreredményeidből:

[link]

De az ösztradiol más és fontos lett volna. A magasabb ösztrogén szint is okozhat libidó csökkenést és merevedési zavarokat.

Prosztatagyulladásod nincs?

2022. szept. 28. 00:28
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"A teljes- és szabad tesztoszteron mennyiségét kitudod számolni a laboreredményeidből"

Ja most látom, hogy az megvolt. Akkor a tesztoszteron szintedről mindent tudunk. Luteinizáló hormon is kellett volna az agyalapi mirigy működését ellenőrizendő.

Bocs, kicsit kijöttem a gyakorlatból, én 5-6 éve csináltam végig egy fél éves hormonpótlást, libidóra jó volt, bár nem lettem tőle egy szexgép, ahogy neten olvastam sokaktól.

Ha a hormonpótlás mellett döntesz, tudok ajánlani andrológust, aki ért is hozzá és nem okoz még több kárt.

2022. szept. 28. 01:02
 17/22 A kérdező kommentje:

Hát szervi problémát nem látott a doki, szóval nem hiszem. Még egy pisi vizsgálat kell mintha azt mondta volna, abból meg lehet állapítani a gyulladást? Mert amúgy szokott olyan lenni, hogy brutálisan begörcsöl a gát akár pisi de gyakrabban szex közben. A merevedéseim meg ha elengedem nem maradnak meg, mégha első menet is.

Semmi baj amúgy, köszönöm a segítséget. Én nem bánnám, ha tolhatnék tesztoszteront edzés miatt sem, viszont azt nem akarom, hogy ne tudjak gyereket csinálni. Bár lehet már most se tudok.

2022. szept. 28. 12:48
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"Még egy pisi vizsgálat kell mintha azt mondta volna, abból meg lehet állapítani a gyulladást?"

Prosztatavizsgálat előtt és utána vizsgálják a vizeletet, ha ez elsőben nincs baci, a prosztatamaszírozás után viszont van, akkor az prosztatagyulladás.

A prosztatagyulladás is tud érdekes dolgokat csinálni, azt jó lenne kizárni, mielőtt hormonhoz nyúltok.

2022. szept. 28. 13:19
 19/22 anonim ***** válasza:
57%
Az lesz a ciki, ha újra és újra csak emiatt mégy vissza vizsgálatra.
2022. szept. 29. 22:35
 20/22 DanielC ***** válasza:

"Szabad T 2,58"

Az nem tul alacsony? 10 - 35 nmol/l kellene lennie.

2022. okt. 2. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!