Normális, hogy prosztata vizsgálat után rámjön a kangörcs?
A teljes- és szabad tesztoszteron mennyiségét kitudod számolni a laboreredményeidből:
De az ösztradiol más és fontos lett volna. A magasabb ösztrogén szint is okozhat libidó csökkenést és merevedési zavarokat.
Prosztatagyulladásod nincs?
"A teljes- és szabad tesztoszteron mennyiségét kitudod számolni a laboreredményeidből"
Ja most látom, hogy az megvolt. Akkor a tesztoszteron szintedről mindent tudunk. Luteinizáló hormon is kellett volna az agyalapi mirigy működését ellenőrizendő.
Bocs, kicsit kijöttem a gyakorlatból, én 5-6 éve csináltam végig egy fél éves hormonpótlást, libidóra jó volt, bár nem lettem tőle egy szexgép, ahogy neten olvastam sokaktól.
Ha a hormonpótlás mellett döntesz, tudok ajánlani andrológust, aki ért is hozzá és nem okoz még több kárt.
Hát szervi problémát nem látott a doki, szóval nem hiszem. Még egy pisi vizsgálat kell mintha azt mondta volna, abból meg lehet állapítani a gyulladást? Mert amúgy szokott olyan lenni, hogy brutálisan begörcsöl a gát akár pisi de gyakrabban szex közben. A merevedéseim meg ha elengedem nem maradnak meg, mégha első menet is.
Semmi baj amúgy, köszönöm a segítséget. Én nem bánnám, ha tolhatnék tesztoszteront edzés miatt sem, viszont azt nem akarom, hogy ne tudjak gyereket csinálni. Bár lehet már most se tudok.
"Még egy pisi vizsgálat kell mintha azt mondta volna, abból meg lehet állapítani a gyulladást?"
Prosztatavizsgálat előtt és utána vizsgálják a vizeletet, ha ez elsőben nincs baci, a prosztatamaszírozás után viszont van, akkor az prosztatagyulladás.
A prosztatagyulladás is tud érdekes dolgokat csinálni, azt jó lenne kizárni, mielőtt hormonhoz nyúltok.
"Szabad T 2,58"
Az nem tul alacsony? 10 - 35 nmol/l kellene lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!