Mitől vörösödhet ki a péniszem amikor feláll? Ez betegség jele lehet?
Kivörösödik a makk, feszül a bőr. Amikor meg lelankad kevésbé rugalmas mint régen volt, kicsit ég, göröngyös, nem sima a bőr. Lassan alakult ki hónapok alatt, észre sem vettem, csak most, hogy régen nem ilyen volt!
Voltam orvosnál természetesen, nagyon kellemetlen volt. mint mindig mindenre azt mondta gomba, felírt canestent meg valami kencét, de semmi sem változott. Az egész tubus canestent rányomtam egy hétig és semmi.
Én attól félek ez valami súlyosabb hpv vírus lehet, vagy mi okozhat még ilyet? Visszamentem természetesen STD szűrést kértem amire azt mondták, hogy szifiliszre, gonorrheara és aidsre szűrnek és heteket kell várni az eredményre. A többi fizetős.
Az alapra leszűrtek negatív lett. Nem tudom mit tehetek még.
Olyan mintha valami allergia vagy ekcéma lenne. Amúgy minden rendben van csak amikor feláll, vagy izgalmi állapotba kerül, érzékeny szinte gyulladt vöröses lesz a bőr. Normál állapotban semmi baja. A húgycső is néha ég.
Mondom orvos, körzeti, semmit nem csinált, sőt kb olyan érzésem volt ott az orvosnál, hogy kb meg is vernek ha nem megyek már el. Valami nagyon nincs rendben az egészségüggyel. Nem tudom mi lehet ez. Mivel hónapok óta fennáll már kizártnak tartanám hogy valami komolyabb std mert semmi kiütés, genny, ilyesmi nincs. Egyszerűen csak ez, hogy tönkrement az egész bőr a makkon. Érzékeny lett és nem úgy működik mint régen.
Ha a nőknél a hpv méhnyakrákot okozhat, hogy ott is a méhszáj így tönkremegy, na ez talán ugyanez csak a makkal? Gondolom ugyanaz a vírus képes rá.
Valaki segítsen mert én harmadszorra biztos nem megyek vissza oda égetni magam abba a hentesboltnak nevezett szakrendelőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!