Mennyire áll fel reggel?
Figyelt kérdés
Normalis az hogy minden reggel teljesen feláll?2022. szept. 20. 18:18
11/21 anonim válasza:
Nekem akkor áll fel reggelente, ha előtte hetekig nem szexeltem és nem is vertem ki. Amit nem nagyon tudok megállni. Így általában egyáltalán nem szokott reggelente spontán felállni. Amikor elő is fordul, nem teljesen kőkemény, csak ilyen félig álló állapotban van.
12/21 anonim válasza:
Minden reggel szinte teljesen merev farokkal ébredek. 21/F
13/21 anonim válasza:
Az enyém is reggelente kokemenyre merevedik.Az jó dolog.Azt jelenti,hogy rendesen működik az ember nemiszerve.Magomles nincs,mert három naponta maszturbalok és olyankor kiurul az egész.
14/21 anonim válasza:
Az enyém 66 évesen is acelkemenyen áll reggelenként!Ez csak addig tart,amíg nem megyek ki pisilni!A fürdő szobából vissza terve már lelankad!
15/21 anonim válasza:
Amelyik férfi valamilyen szexuális dolgot művel,gyakran nincs reggeli merevedese!
17/21 anonim válasza:
Az enyém is minden reggel kőkemény!Pedig már 66 éves vagyok!Az a jó,ha feláll!Azt jelenti,hogy minden rendben működik odalent nekem is!
18/21 anonim válasza:
Az enyém minden reggel kőkemény!Pedig már 60-on is túl vagyok!
19/21 anonim válasza:
Az enyém 67 évesen is minden reggel kőkemény!
20/21 anonim válasza:
Minden reggel betonkemény. Néha még elalvás előtt is. 37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!