Az normális, hogy a csípőm szélesebb, mint a lábaim?
Figyelt kérdés
A legszélesebb pontjaim azok a vállaim, viszont a csípőcsontjaim bőven a lábfejeimnél szélesebben vannak. Ha levetkőzöm, akkor egyrészt undorító a hasamon a zsír (skinny fat alkat vagyok, szóval a bőr alatti hurkák, meg derékon van úszógumi, meg már a csöcseim is zsírosak kicsit) másrészt idiótán néz ki, hogy milyen széles a csípőm a törzsemhez meg vékony lábaimhoz képest. Olyan aránytalan az egész. Hiába edzek már lassan egy éve, eredményét se nagyon látni, hogy vastagodnék bármit is. Szerintetek ha teljesen leadom a kilókat, akkor majd normális szélességűre visszamegy a csípőm? Vagy ez mitől van?2022. szept. 17. 10:40
1/9 anonim válasza:
Normális. Alkati dolog. De a zsír eltüntetéséhez diétáznod is kellene, nem csak edzeni.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom. Szóval akkor a genetikai lottón vesztettem ebből a szempontból?
2022. szept. 17. 10:53
3/9 anonim válasza:
Nem, nem vesztettél. De csak edzéssel nem lehet fogyni.
A zsír és hurkák eltüntetéséhez kalóriadeficit szükséges, az edzés/mozgás ilyen szempontból másodlagos.
4/9 anonim válasza:
Ez teljesen normális alkat, eltekintve a zsírrétegektöl, de az meg nem genetika, hanem rossz életmód. Mellesleg a zsírrétegek nem csak hason vannak, hanem a csípön körben (oldalt) is. De a férfiak jó részének a csípöje nem extrém keskeny, a lábhoz képest nem vékonyabb.
5/9 A kérdező kommentje:
Én nem a zsírról beszélek. Pontosan tudom hogy kalóriadeficittel lehet eltüntetni. Én arról beszélek, hogy a csípőm olyan mint egy nőnek, és ez nem lehet valami betegség oka? Alacsony tesztoszteron, vagy ki tudja
2022. szept. 17. 12:42
6/9 anonim válasza:
Hanem miről?
"Ha levetkőzöm, akkor egyrészt undorító a hasamon a zsír (skinny fat alkat vagyok, szóval a bőr alatti hurkák, meg derékon van úszógumi, meg már a csöcseim is zsírosak kicsit)"
7/9 A kérdező kommentje:
Arról, hogy a combom tetejénél a csont, jobban kiáll, mint amilyen szélesen a lábfejeim vannak. Azon nincs zsír
2022. szept. 17. 13:55
8/9 anonim válasza:
Egy fotó jó lenne, mert szerintem valamit nem jól látsz. Ha a csípöd nem lenne szélesebb, mint a két la´bfejed szélessége együtt, akkor valami nagy baj lenne veled, az a normális, ha szélesebb!
9/9 anonim válasza:
A linken látható két "tökéletes" férfi alak, mindkettőnél a kisterpeszben lévö lában olyan szélesek, mint a csípő, még véletlen sem a két lábfej együttes szélességével egyezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!