Miért lesz pisifolfos az alsónadrágom rendszeresen
pisilés után?
Figyelt kérdés
Elvégzem a dolgom, ki is csepeg minden, majd ahogy felveszem a boxerem szinte mindig pisis lesz rögtön és kör alakú folt jelenik meg. Valamikor kisebb, valamikor nagyobb. Nem értem, mert az ingert sem érzem már ilyenkor, hogy kéne. Ráadásul kényszerbeteg vagyok és ez sulyosbítja a problémát, mert ma reggel is szennyesbe dobtam egy alsónadrágot, amit este vettem fel tisztán, de reggel pisilés után elég nagy kör alakban pisis volt. És félek így magamon hagyni, de attól is félek, hogy túl sokszor van mosva, mert a vegyszerektől is félek. És biztos, hogy pisi és nem előváladék vagy sperma, mert megszagoltam. Ilyenkor várjam meg, amíg megszárad és nem kell lecserélnem vagy le kell cserélni? Mitől lehet ez és mit lehet tenni ellene? Amúgy, ha nem derült volna ki 25 éves férfi vagyok.
Nem kezeletlen. Pszichológushoz és pszichiáterhez is járok. Gyógyszert szedek emelt dózist. Jobb lett sokkal az állapotom, most már inkább az van, hogy ha nagyon muszáj, akkor megcsinálom amire kényszerem van, de nem szívesen. A szorongásom sokkal lejjebb van tőle, de zavarni zavar.
2022. szept. 13. 10:14
12/19 anonim válasza:
Miért és miből derült volna ki az életkorod addig, míg le nem írtad ?
A férfi húgycső csak felül, a hólyag záróizmánál záródik, alsó vége nyitott. Maga a cső fala rugalmasan tágulékony, amikor nincs benne folyadék, akkor a falak összelapulnak. Nem láttál még akár csak merevebb faló locsolócsövet, amiből lassan kifolyik a víz, amikor elzárják a betáplálást ? A húgycsőből ugyanilyen lassan kifolyik a benne levő folyadék, ha elzáródott a záróizom. Mivel a cső belső nyálkahártyája nem víztaszító és a cső falai csak lassan lapulnak össze, ezért több másodpercbe is kerül, míg a folyadék kicsurog belőle. Nyugodtan használj wc papirt, mert a gyártási folyamat során jelentős "fertőtlenítő" technológiai lépés van. Elég a papirt a húgycső alsó vége alá tartani (épp csak érintse a fitymát) és hagyni, hogy felszívja a kicsurgó folyadékot. Nyugodtan várni kell, nem hajt a tatár.
2022. szept. 13. 10:19
13/19 anonim válasza:
Töröld meg
2022. szept. 13. 11:18
14/19 anonim válasza:
A végbélnyílásodhoz hozzá mered érinteni a WC-papírt, vagy azt is az alsónadrágodra bízod?
2022. szept. 13. 19:17
15/19 anonim válasza:
#14: 👍👍
10pontos kérdés... 😂
2022. szept. 13. 19:42
16/19 A kérdező kommentje:
A fenekem kitörlésével nincs gondom, azt megszoktam. De a farkamat féltem a papírtól meg a vegyszeres törőkendőktől.
2022. szept. 14. 08:46
17/19 anonim válasza:
Ha tudod magadról h ocd-s vagy, miert nem győzöd le legalabb ezt az egy irreális szorongast? Inkabb bűzölögsz egesz nap? Nő nem fog a közeledbe menni... és totál unhigienikus is.... ettől nem felted a szerszámodat? Csak a papirtól?
2022. szept. 14. 09:00
18/19 anonim válasza:
"Amúgy, ha nem derült volna ki 25 éves férfi vagyok."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!