Hogyha gombám van hova kell menni?
Figyelt kérdés
A volt barátnőmnek hüvelygombája volt (mint utólag kiderült) és elég valószínű hogy elkaptam. Ilyenkor hova kell menni? urulógushoz? Nőgyógyászhoz elég érdekes lenne beállitani :D2010. szept. 25. 00:21
11/13 A kérdező kommentje:
rendben. köszönöm a válaszokat.
amugy miért fontos hogy a barátnöm kitöl vagy hogyan kapta el? ez engem már nem különösebben érdekel, nincsen tünetem, csak hogyha lesz majd barátnőm és lefekszünk gumi nélkül, nem szeretném hogy baja legyen.
2010. szept. 25. 20:15
13/13 anonim válasza:
Lényegtelen, hogy hogyan kapta el. Nagyon sokféleképpen el lehet kapni, nem csak partnertől. Akár az uszodában is összeszedhette vagy lehet, hogy csak antibiotikumot szedett és amiatt jött elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!