Az normalis, hogy a fanszőrömnél egy helyből több szőrszál is kinő?
Én gondolom, hogy igen, de nem tudom.
---
Viszont. Mégegy dolog eszembe jutott, hogy Elisabeth Taylornak-remélem,jól írtam a nevét, vagy hosszú, vagy dús volt a szempillája, volt valami cikk, hogy lehet, hgoy az extracsábos tekintetét egy rendellenességnek köszönhette.
---
Ja, meg még vannak a farkasember-szindrómások szegénykék. Na, szóval,ha nem takarja ki fekete szőr teljesen a bőröd egy teljes felületét, akkor szerintem rendben van. Jó, még pl egyszer láttam egy nagyon szőrös hátú bácsit a strandon; az is már lehet, hogy egy kicsit sok,és már az sem normális énszerintem; már egy kicsit sok neki sajnos, meg ilyen hosszú, kunkori, sötétszínű; tehát az nem túl jó; de az, hogy egy szőrhelyről/ tüszőből? egyszerre több szőr nő ki, az még szerintem rendben van. Ha nincs túlságosan, szürreális módon elburjánzva a szőröd (fejeden a hajad, meg intim szőrzet lehet oké), akkor okés. Meg valamennyi lábszőr meg hónaljszőr is normális, hogy oda van nőve; de, ha szürreálisan túl sok van valahol, az lenne a baj szerintem. Lehet, hogy pont két szőrtüsző olyan közel került egymáshoz, hogy úgy látszik,vagy ténylegesen egybe vannak olvadva; de ha egyébként nincs baj ; akkor nincs baj; tehát ne aggódj. Azok úgy nőttek, úgy alakultak ki , de ha egyébként nincs semmi baj amúgy a szőrzeteddel/szőrzeteiddel, akkor minden rendben van szerintem. Isten is pl mindenkit különlegesre teremtett; szal rajtad meg ilyen van; szerintem nem baj, ha nincs túlságosan, szürreálisan elburjánzva a szőröd.
(Én Nem értek hozzá, de remélem, hogy jókat írtam. üdv.)
A szőrtüszőknek is hagymájuk van,ahogy hajnak is.Ezért nőhet több szál.
A kihullott helyébe is nőhet az új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!