Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan vegyem rá a barátom,...

Hogyan vegyem rá a barátom, ha nem akarja kenegetni a farkát?

Figyelt kérdés

Lehetséges, hogy ismét hüvelygombám van. Pár nappal azután vettem észre a jeleket, miután lefeküdtünk a barátommal. Nem sokára megyek nőgyógyászhoz, de valószínű (vagy legalábbis jó lenne), hogy neki is kezelnie kell magát. Ez viszont egész nagy harcot von maga után, mivel már régebben is megfertőződtem, de a barátom se orvoshoz nem akart menni, se kenegetni nem volt hajlandó magát, mert hogy "úgy sincs semmi tünete, minek ez az egész". Akárhogy próbáltam elmagyarázni, hogy ártani nem árthat vele, meg hogy valszeg csak tünetmentes, egyszerűen sehogy se birtam rávenni a kezelésre. Aztán megvettem a krémet, nagynehezen 1 hétig kenegette magát, de akkor is az volt a baja, hogy hideg a krém, sőt mindennap rá kellett szólnom, hogy kenje már be magát. De közben történt olyan is, hogy nem találkoztunk 2 napot, és azután még mindig úgy találtam a krémet, ahogy 2 napja letettem a polcra, de azt hazudta, hogy kente magát. Egyébként akkor tényleg megoldódott a probléma, azután egy jó ideig nem volt semmi gondom.

De most mivel úgy érzem ismét előjött, szintén egy nagy háborúzás fog ránk várni, mert hogy ismét nincs semmi tünete, és nem lesz hajlandó magát kenegetni. Hogyan vegyem rá? Már arra is gondoltam, hogy elmesélem az egészet az anyukájának, hogy mennyire engedetlen a kisfia, talán ő tud rá hatni. De az is lehet, hogy emiatt meg épp azért se fogja magát kenegetni.. Férfiak, ti tudtok valamit, amivel hatni tudok rá?

2022. aug. 21. 18:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%

Húzzon gumit a frkára!

Vagy hagyd ezt a csókát!

2022. aug. 21. 19:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem gyógyulsz meg, nem kenegeti magát, addig nincs kufirc - zsarold meg!

Ha elhagy, duplán jól jársz!

2022. aug. 21. 19:05
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kenegetés, nincs szex. Probléma megoldva. Nehogy már te mászkáljál orvoshoz, mert neki hideg a krém...
2022. aug. 21. 19:06
 4/16 NTBS ***** válasza:
69%
Nincs szex, amíg nem keneget. De mitől van neked hüvelygombád? Nem lehet, hogy ő fertőz meg?
2022. aug. 21. 19:10
 5/16 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem is ő fertőz meg a leprás farkával. Ezért IS kéne óvszert használni.
2022. aug. 21. 19:14
 6/16 anonim ***** válasza:
90%

Nem rávenni kéne ezt az idiótát, hanem otthagyni !!

Xarik a te egészségedre, ráadásul fel sem fogja, hogy mi ezzel a probléma.

Még az is lehet, hogy más nőktől hozza és ragasztja rád. Pfejj!

2022. aug. 21. 19:21
 7/16 anonim ***** válasza:
4%

Az nem opció, hogy a krénet használod síkosítóként, aztán meg van oldva, kellemest a hasznossal...

A sok férfigyűlölő kommentelő meg vegyen magának műbrét.

2022. aug. 21. 19:22
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
7. Nem opció, a krém a hüvelybe nem juthat.
2022. aug. 21. 19:28
 9/16 anonim ***** válasza:
89%
Hát egy ilyen nemtörődöm, igénytelen, buta pasinál még egy műbrével is jobban járna a kérdező! :D
2022. aug. 21. 19:29
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ki tudja milyen ib@nctól hordja neked a gombát?

Dobnám ki a fazont.

2022. aug. 21. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!