Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Húgycsőpótlás után kb mennyi...

Húgycsőpótlás után kb mennyi idő után lehet újra nemi életet élni? 1-2 hét, esetleg több?

Figyelt kérdés
2022. aug. 18. 18:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%
Ezt miért nem az orvostól kérdezed? Szerinted hány ember tud itt neked releváns választ adni?
2022. aug. 18. 18:16
 2/12 anonim ***** válasza:
47%
Ahogy feláll a cerka.
2022. aug. 18. 18:20
 3/12 A kérdező kommentje:
Engedtesség meg a kérdés feltétele. Tapasztalat néha más, mint egy orvosi prognózis, nyilván konzutálok vele is a dologról.
2022. aug. 18. 18:31
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Oké.

Akkor mászhatsz is az asszonyra.

2022. aug. 18. 18:34
 5/12 A kérdező kommentje:
4-es, nem tudom, ez hogy válasz a kérdésemre...
2022. aug. 18. 18:49
 6/12 anonim ***** válasza:
73%

Hát ha már az egyes válasz nem felelt meg az igenyeidnek, gondoltam ez jó lesz.

Honnan a vérből kellene tudnunk?

Ez nem egy vakbélműtét, amin többszázezren átestek már az oldal használói közül, ráadásul minden műtött ember máshogy gyógyul.

Ha tetszik, ha nem, csakis kizárólag a kezelőorvosod tud adni érdemi felvilágosítást.

2022. aug. 18. 18:57
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem túl ritka műtét, ezért van rá esély, hogy valaki le tudja írni a tapasztalatát, ha meg nem lesz, akkor nem lesz. A gyakorikerdesek kérdéseinek 99%-át felesleges ennyi erővel feltenni. A tapsztalat továbbra sem ugyanaz, mint amit az orvos válaszol.

És igen, nem felelt ege az igényeimnek, mert nem a kérdésre válaszolt.

2022. aug. 18. 19:30
 8/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Attól függ mennyire volt bonyolult a műtét, vagy feltárásos volt-e, félbe volt-e vágva a cerka, majd összevarrva, stb. Amúgy a nyálkahártya elég jól gyógyul, szóval szerintem nem sok, de erre orvos tud választ adni.
2022. aug. 18. 20:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy zajlik egy húgycső pótlás, és fogalmam sincs miért van rá szükség.

De most őszintén egy ilyen műtét után ez a legnagyobb bajod, hogy mikor lehet szexelni? Nekem kb az utolsó dolog ami ilyenkor eszembe jutna. Hagynám magam gyógyulni szépen amíg panaszmentes nem leszek.

2022. aug. 23. 08:15
 10/12 A kérdező kommentje:
Igen. Van másféle, sokkal súlyosabb bajom is, és akivel együtt vagyok most még kb pár hónapig, az nagy valószínűséggel az utolsó lány az életemben, szóval ha 1-2 hét maradna csak ki, az még hagyján, de ha hónapok, akkor inkább szenvedem végig a dolgot az alapfájdalmakkal.
2022. aug. 23. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!