Húgycsőpótlás után kb mennyi idő után lehet újra nemi életet élni? 1-2 hét, esetleg több?
Oké.
Akkor mászhatsz is az asszonyra.
Hát ha már az egyes válasz nem felelt meg az igenyeidnek, gondoltam ez jó lesz.
Honnan a vérből kellene tudnunk?
Ez nem egy vakbélműtét, amin többszázezren átestek már az oldal használói közül, ráadásul minden műtött ember máshogy gyógyul.
Ha tetszik, ha nem, csakis kizárólag a kezelőorvosod tud adni érdemi felvilágosítást.
Nem túl ritka műtét, ezért van rá esély, hogy valaki le tudja írni a tapasztalatát, ha meg nem lesz, akkor nem lesz. A gyakorikerdesek kérdéseinek 99%-át felesleges ennyi erővel feltenni. A tapsztalat továbbra sem ugyanaz, mint amit az orvos válaszol.
És igen, nem felelt ege az igényeimnek, mert nem a kérdésre válaszolt.
Nem tudom hogy zajlik egy húgycső pótlás, és fogalmam sincs miért van rá szükség.
De most őszintén egy ilyen műtét után ez a legnagyobb bajod, hogy mikor lehet szexelni? Nekem kb az utolsó dolog ami ilyenkor eszembe jutna. Hagynám magam gyógyulni szépen amíg panaszmentes nem leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!