Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miert nem hizok?

Miert nem hizok?

Figyelt kérdés
Mar kiskorom ota vekony vagyok es bevallom kiskoromba nem ettem annyira sokat es most 18 vagyok 184 cm es 64 kg voltam 5 honappal ezelott de most nem tudom hany kg vagyok lehet mar kevesebb es egyre vekonyabbnak erzem magam fajnak a karjaim csuklo mindenhol es akarmennyit eszek nem hizok fajnak az izuleteim a mellkasam is folyton faj voltam orvosnal minden féle kivizsgalason es azt mondtak semmi bajom nincs es az lenne a kerdesem hogy ha egy nap óránként megeszek egy szelet kenyeret akkor hizni fogok? Csak igy tudom megoldani mert nincs annyi penzunk hogy megtehessuk a sok etelt

2022. aug. 15. 13:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem azért nem híztál eddig mert növésben voltál. Ahogy lassan megállsz a növésben szépen elkezdessz majd szélesedni. Nálam is ez volt anno. Szerintem ha az orvos azt mondja hogy nincs bajod, akkor ne aggódj. Persze ha rosszul érzed magad az nem jó, de lehet hogy a növés utohatása (lehet hülyeséget mondok ezzel).

Hidd el, most fogsz majd elkezdeni vastagodni.

Persze nem 100% biztos, mindenki más, de nekem ez a véleményem.

2022. aug. 15. 16:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne hizni akarj,hanem izmosodni.

De nyilván nem azt mondom hogy legyél az a tipikis protein huszár,meg lógj állandóan edzőteremben.

Csak egyszerűen találd meg azt az edzés formát és csináld.Lehetőleg súlyemelést.De arra is figyelj oda hogy jól csináld.Mert ha rosszul csinálod mégjobban fognak fájni tagjaid.

Én ajánlom a magasabb intenzitású edzést,alacsony ismétlés számmal.

Nem kell órákat edzeni,elég egy félóra minden második nap.Te osztod be,de legyen egy pihenő nap.

Meglátod nem leszel vékony pár hónap után.

2022. szept. 11. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!