Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Merevedési gondok, mit tudok...

Merevedési gondok, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 17 éves vagyok, 7 hónapja vagyok együtt barátnőmmel és vele vesztettem el a szüzességem . Az első szex nem teljesen úgy alakult , ahogy terveztem, én fülig szerelmes voltam belé már régóta , előtte nem is nagyon volt barátnőm és nagyon izgultam ( hozzá tartozik , hogy nagyon szép lány és nagyon meg akartam neki felelni). Természetes mindent elrontottam, nagyon izgultam és ezért menet közben leállt az erekcióm. teljesen ki voltam akadva , és nagyon féltem, hogy elveszítem emiatt. Szerencsére megértő volt és az első szex után hol fent voltam hol lent, volt amikor minden rendben volt és volt amikor eszembe jutottak a gondok, természetesen akkor semmi sem sikerült. Azóta volt olyan is , hogy hónapokig minden rendben volt, aztán mindig becsúszott valami kis hiba és újra előjöttek a gondok. Most is egy hullámvölgyben vagyok és sokszor nagyon izgulok szex elött , és mindent elrontok. Szeretném végre megoldani ezt az istenverte problémát, mert lassan az összes önbecsülésem elveszik és már csak a barátnőm biztatása és szeretete tartja bennem a lelket. Ti mit tudtok tanácsolni? Menjek el egy pszichológushoz? Vagy ezt a problémát csak magamban tudom megoldani és tök fölösleges lenne? Remélem valaki tud segíteni és bocs a hosszú leírásért.
2010. szept. 23. 18:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Próbálkoztatok már a szopással?

Attól talán felállna.

2010. szept. 23. 20:26
 2/7 anonim ***** válasza:
önkielégítésnél mindig mereven áll?
2010. szept. 24. 09:29
 3/7 Gyakor ***** válasza:
Szerintem csak a para miatt van. Lazíts el, ne legyél feszült.
2010. szept. 24. 14:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát én próbálok, de hol sikerül hol nem... Persze ha bekapja akkor feláll , nincs is gond ezzel, csak van h menet közben nem tudok rendesen ellazulni, vagy előtte görcsölöm túl a dolgot , és azt reméltem hátha van itt valaki aki már túllépett ezen a problémán és tudna tanácsot adni
2010. szept. 24. 16:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Hali!

Sztem magad írtad le a problémát... :-) És ez azt feltételezteti nálam, hogy tudod a megoldást is, azonban nincs kellő önbizalmad, nem vagy magabiztos. Figyelj csak...! :-)

"Az első szex nem teljesen úgy alakult, ahogy terveztem, ... nagyon izgultam (... és nagyon meg akartam neki felelni)" Ez utóbbi tesz tönkre mindent! No meg ez... :

"az első szex után hol fent voltam hol lent, volt amikor minden rendben volt és volt amikor eszembe jutottak a gondok, természetesen akkor semmi sem sikerült."

A lényege ennek az egésznek,... TE VMIÉRT MINDIG PARÁZOL és ez már egyenesen veszélyes a te szexuális életedre. :-o

Nem tudom, így van-é de olyan érzésem van, mintha lennének dolgok, amikről nem mersz beszélni akár vele, akár senkivel. Mintha magadba zárkóznál.

Azon se lennék meglepve, ha időnként vagy folytonosan korai magömlésben szenvednél. (Az is pszichés szabályozási probléma, mint ez is. Organikus (szervi) bajod ennyiből számomra nem derül ki.)

_ Olyan barátaid nincsenek, akikben teljes mértékben megbíz6sz és arccal együtt fel mernéd vállalni a problémádat? Képes vagy beszélni vkinek erről úgy, hogy ne magyarázkodás, szabadkozás, védekezés legyen a vége?

_ Szégyellős vagy? (Személyiségileg és külsőleg is...)

Várom válaszaidat, addig is ne aggódj, és FEL A FEJJEL! ;-) Okés? :-)

Üdv: EE

2010. szept. 24. 17:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, jó érzés látni, hogy vannak itt olyanok is akik használható válaszokat adnak és szívesen segítenek is. Az igazság az hogy az önbizalmam és az önbecsülésem sosem volt az igazi ( régen kövér voltam és ez nem volt valami jó hatással rám), de most már sokkal jobban nézek ki szerintem, de ez az egész még mindig bennem van. Korai magömlésem nincsen, pont ellenkezőleg. Általában nehezen sikerül a csúcsra jutnom, szerintem ez azért lehet , mert nem tudok ellazulni. Egyébként én is úgy érzem, hogy nagyon túlparázom a dolgot és szinte biztos vagyok benne, hogy ez a gond de fogalmam sincs, hogy hogyan léphetnék túl rajta. Amikor szexre kerül a sor akkor nagyon izgulok és félek, annak ellenére , hogy a barátnőm azt mondja , hogy semmi baj nincs és tényleg nagyon szeretjük egymást és mind2en hosszú távra tervezünk. Olyan érzésem van, mintha kevesebb lennék mint a többi férfi, elvégre is van egy gyönyörű barátnőm és mégis ilyen gondjaim vannak, nagyon szégyenlem ezt az egészet és egyébként nincs is olyan barátom akiben ennyire megbíznék, hogy ilyeneket elmondjak, szerintem maximum egy pszichológusnak tudnám elmondani személyesen, de hát ahhoz anyával is kéne beszélnem, az meg megint csak nem tetszik annyira :/ Remélem tudsz még adni valami tanácsot, vagy ha csak véleményed van az is érdekelne. köszi szépen!
2010. szept. 26. 18:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Hali ismét!

Tudod, miért szeretek beszélgetni az emberekkel? :-)

Mert elmondják, ha bajuk van, így jobban meg le7 őket érteni.

Kétféle szégyellős embertípussal beszélek a legtöbbet...:

1.) Vállalja a nevét, akár arcát is, de a bajáról abszolút képtelen beszélni,...

2.) Nem meri felvállalni a nevét és az arcát,... sőőt, retteg, ha erről van szó, mert nem mer megbízni bennem, mint segítőben. Hiába próbálom nyugtatni mindennel... képtelenség.

Két topik jut ilyen kapásból az eszembe, később, ha érdekel meg is keresem neked a régebbiek közt. :-)

Az elsőnél egy 19 éves srác szégyenkezik fitymaszűkülete miatt, azt hiszi, jóval kevesebb lesz attól, hogyha felvállalja nevével, arcával együtt a "szégyenét". Arra nem is gondol, hogy ez nekünk nem olyan nagy cucc, de azért csak szégyenli, sőőt... ő dirigál, hogy hogyan fogadja el a segítséget. Nem tetszett neki a megoldási javaslatom, megszakadt a kapcsolat. Már akkor megmondtam neki, hogy még találkozni fogunk itt a GyK-n egy másik topikban, és igazam lett... alig másfél hónapja nyitott egy topikot és ismét rámírt >>priviben, de a büszkeségéből nem enged.

A másik srácról majd később írok, most mennem kell.

De a lényeg, hogyha túlzott büszkeségben szenvedsz, és nem mered senkinek elmondani, mert folyton félsz, hogy az általad megosztott infókkal hátbatámad a másik, akkor életed végéig szenvedni fox.

Ha bennem meg mersz bízni, és el mered mondani nekem a dilemmádat, és akár fel is mered vállalni magad előttem, (mégha most szégyelled is a bajodat), akkor >>privizz rám MSN-en/SkyPE-on... és beszélgetünk egy jót legalább. Én így tudok segíteni neked. (Ha beszélgetek veled. :-)

Üdv: EE

2010. szept. 27. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!