Merevedési gondok, mit tudok tenni?
Próbálkoztatok már a szopással?
Attól talán felállna.
Hali!
Sztem magad írtad le a problémát... :-) És ez azt feltételezteti nálam, hogy tudod a megoldást is, azonban nincs kellő önbizalmad, nem vagy magabiztos. Figyelj csak...! :-)
"Az első szex nem teljesen úgy alakult, ahogy terveztem, ... nagyon izgultam (... és nagyon meg akartam neki felelni)" Ez utóbbi tesz tönkre mindent! No meg ez... :
"az első szex után hol fent voltam hol lent, volt amikor minden rendben volt és volt amikor eszembe jutottak a gondok, természetesen akkor semmi sem sikerült."
A lényege ennek az egésznek,... TE VMIÉRT MINDIG PARÁZOL és ez már egyenesen veszélyes a te szexuális életedre. :-o
Nem tudom, így van-é de olyan érzésem van, mintha lennének dolgok, amikről nem mersz beszélni akár vele, akár senkivel. Mintha magadba zárkóznál.
Azon se lennék meglepve, ha időnként vagy folytonosan korai magömlésben szenvednél. (Az is pszichés szabályozási probléma, mint ez is. Organikus (szervi) bajod ennyiből számomra nem derül ki.)
_ Olyan barátaid nincsenek, akikben teljes mértékben megbíz6sz és arccal együtt fel mernéd vállalni a problémádat? Képes vagy beszélni vkinek erről úgy, hogy ne magyarázkodás, szabadkozás, védekezés legyen a vége?
_ Szégyellős vagy? (Személyiségileg és külsőleg is...)
Várom válaszaidat, addig is ne aggódj, és FEL A FEJJEL! ;-) Okés? :-)
Üdv: EE
Hali ismét!
Tudod, miért szeretek beszélgetni az emberekkel? :-)
Mert elmondják, ha bajuk van, így jobban meg le7 őket érteni.
Kétféle szégyellős embertípussal beszélek a legtöbbet...:
1.) Vállalja a nevét, akár arcát is, de a bajáról abszolút képtelen beszélni,...
2.) Nem meri felvállalni a nevét és az arcát,... sőőt, retteg, ha erről van szó, mert nem mer megbízni bennem, mint segítőben. Hiába próbálom nyugtatni mindennel... képtelenség.
Két topik jut ilyen kapásból az eszembe, később, ha érdekel meg is keresem neked a régebbiek közt. :-)
Az elsőnél egy 19 éves srác szégyenkezik fitymaszűkülete miatt, azt hiszi, jóval kevesebb lesz attól, hogyha felvállalja nevével, arcával együtt a "szégyenét". Arra nem is gondol, hogy ez nekünk nem olyan nagy cucc, de azért csak szégyenli, sőőt... ő dirigál, hogy hogyan fogadja el a segítséget. Nem tetszett neki a megoldási javaslatom, megszakadt a kapcsolat. Már akkor megmondtam neki, hogy még találkozni fogunk itt a GyK-n egy másik topikban, és igazam lett... alig másfél hónapja nyitott egy topikot és ismét rámírt >>priviben, de a büszkeségéből nem enged.
A másik srácról majd később írok, most mennem kell.
De a lényeg, hogyha túlzott büszkeségben szenvedsz, és nem mered senkinek elmondani, mert folyton félsz, hogy az általad megosztott infókkal hátbatámad a másik, akkor életed végéig szenvedni fox.
Ha bennem meg mersz bízni, és el mered mondani nekem a dilemmádat, és akár fel is mered vállalni magad előttem, (mégha most szégyelled is a bajodat), akkor >>privizz rám MSN-en/SkyPE-on... és beszélgetünk egy jót legalább. Én így tudok segíteni neked. (Ha beszélgetek veled. :-)
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!