Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A mikró műanyagok valóban...

A mikró műanyagok valóban csökkenti a tesztoszteron szintet?

Figyelt kérdés

Neten olvastam erről a dologról, azóta 1 hónapja abbahagyta a műanyag ételes dobozok és flakonok használatát, azóta úgy érzem hogy jobb lett a közérzetem és az erekcióm is sokat javult.

Lehetséges hogy csak placebo?

2022. aug. 10. 23:04
 1/3 anonim ***** válasza:
54%
Nem hiszem. A tesztoszteron egy hormon, ami egy kémiai vegyület. Ezt nem befolyásolhatja egy műanyag, ami szintén egy kémiai vegyület. A testünk kismillió biokémiai folyamatot irányít, így hidd el a bevitt műételek több metabolizmust indukálnak az emésztés során nap, mint nap. Szóval, nyugi, a tökeid biztonságban vannak.
2022. aug. 10. 23:07
 2/3 gyik123 ***** válasza:
100%

Igen, én is olvastam, károsítja az endokrin rendszert.

[link]

Viszont sajnos ezek a mikroműanyagok az ételekben is benne lehetnek, különösen a tengeri ételekben.

2022. aug. 11. 21:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Valóban így van!

Nekem is volt műanyag palack mentes víz ivásom egy hétig, és érezhetően kanosabb voltam.

Most veszek vízszűrőt, hogy ne kelljen klóros szar csapvizet innom.

2022. nov. 2. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!