Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Valaki tapasztalt pozitív...

Valaki tapasztalt pozitív hatást ginseng szedése alatt,mármint szexuális téren? 22/F

Figyelt kérdés
Egy hónapja abbahagytam az antidepresszánsokat,és semmi javulás szexuális téren,nehezen van merevedésem, de szinte sosem teljes,illetve nem érzek szinte semmit lehet az orál,vagy szex,egyedül az orgazmus az ami ugyanolyan mint régen.Ma voltam pszichiáteremnél és azt mondta hogy a gyógyszerek már ki mentek a szervezetből és normális esetben minden a régi kellene legyen.Azt mondta mivel már láthatóan sokkal jobban vagyok szinte normális mint más ember ezért a gyógyszereket(Cipralex,Olanzapin,Depakine)abbahagyhatom,és potencianövelőként felírt Xanaxot 0,25mgosat aktus előtt kell bevegyem(ellazí,nyugtat),illetve reggel egy szem 1000mg ginsenget.Valakinek segített a ginseng a szexuális vágy növelésében,erekciós zavarokra?Nagyon rosszul érzem magam emiatt hogy nem vagyok a régi szexuális téren őszintén már ez rosszabb lassan mint a depresszióm volt.

2022. aug. 2. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A Xanax az biztos nem jó erre.
2022. aug. 3. 06:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt én is tudom csak ha a doktornő adta most kire hallgassak
2022. aug. 3. 11:22
 3/3 DanielC ***** válasza:

Az antidepresszáns gyógyszerek, szelektív szerotonin visszavétel gátlók (SSRI-k) azért zavarják az izgalmat és az orgazmust, mert csillapítják a dopamint. Stimulálnak szerotonin receptorokat, amelyek a dopamin és a noradrenalin csökkenését okozhatják, ami hatással van a libidóra.

Lehet hogy a xanax is okozhat erekcios zavart, probald ki a sexet xanax nelkül.

En L-Citrulline-t probalnek ami a nitrogén monoxid termelést emeli = jobb erekcio, viszont nalam nem csinalt csodat.

2022. aug. 4. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!