Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagyon izzadok, mit kezdhetek...

Nagyon izzadok, mit kezdhetek vele?

Figyelt kérdés
Nem vagyok túlsúlyos, de mégis ezerszer jobban izzadok néha, mint a barátom akin van felesleg. Anyukám beszélt egy orvos ismerősével aki szerint lehet, hogy pszchiés oka lehet. ADHD és Aspergerrel diagnosztizáltak. Lehetséges, hogy tényleg összefügg? És nem tud valaki valami megoldást? Mert már nagyon rossz érzés, hogy állok a buszon, és érzem ahogy mindenhol folyik rajtam a víz.

2022. júl. 16. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

Persze, hogy összefügg.

A tipikus jele ennek az, ha a tenyereden és talpadon is izzadsz. Nyilván itt nem a hűtés miatt izzadsz, ahhoz kicsi/nem fontos felületek ezek.

Egy kicsit több tiszteletet az orvosoknak.

Hogy mit tehetsz, napi 3 fürdés vagy kezeles a lelki gondjaidat.

2022. júl. 16. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Most 1-es mire érti, hogy nem tiszteled az orvost?! Mindegy.

Különben az izzadás egészséges. Húzz fekete pólót, azon nem látszik annyira...

2022. júl. 17. 23:21
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

"Anyukám beszélt egy orvos ismerősével aki szerint lehet, hogy pszchiés oka lehet.

"Lehetséges, hogy tényleg összefügg?"

Ez a nem tisztelés. Ha az orvos mond valamit, akkor az úgy van.

Tiszteljük már annyira, hogy nem a gyakorikerdesek véleménye a fontosabb, hanem egy orvosé.

2022. júl. 18. 07:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez nem tisztelet hiánya, hanem bizalmatlanság az orvos szakértelmében. Ami nem mondom, hogy teljesen alaptalan nem egy tapasztalat alapján.
2022. júl. 18. 08:38
 5/7 anonim ***** válasza:

3 Ha alapos vizsgalat utan mond valamit az orvos, akkor oke, de en is szamtalanszor beszeltem mar csak telefonon a haziorvosommal, vagy csak kuldtem neki egy kepet, sokszor az orvosok is csak tippelgetnek, mert nem olyan iranyba szakosodtak, stb. Az hogy az orvos valaszol egy kerdesre, amit raadasul nem is a beteg tett fel, az szerintem meg nem minosul orvosi szakvelemenynek.

De egyebkent igen, nyilvan lehet psziches oka, de barki stresszelhet (tudat alatt is), nem csak aki autista / ADHD-s, es tarsai.

2022. júl. 20. 22:45
 6/7 anonim ***** válasza:
én is izzadok, mindig is ez volt és aspi vagyok de akkor is amikor nem voltam túlsúlyos.
2022. dec. 8. 20:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Járj meztelenül.

Egy autistának ma már mindent szabad.

2022. dec. 9. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!