Sajogó fájdalom a makkon, megduzzadt erek a péniszen?
Üdv. Kb egy hete reggel merevedéssel ébredtem de elég elfajzott módon valószínüleg pont úgy állt a péniszem vagy nem tudom, de a lábaim között hátrafele történt az erekcióm ilyen kitekert módon. Abban a pillanatban észrevettem hogy a makkom alatt jobboldalt futó ér nagyon meg van dagadva, ez az az ér ami körbefut és becsatlakozik hátul a makkba.
Kicsit megtapogattam pár perc múlva elmúlt, de azóta ez minden reggel megismétlődik és napközben a makkom jobboldala is ilyen kellemetlen sajogó érzetet ad. Nem nevezném fájdalomnak, de olyan mintha érzékenyebbé vált volna és kicsit pirosabb is ez a terület. Kell hogy aggódjak?
Ha magától nem múlik el pár nap alatt, akkor meg kell mutatni dokinak.
Fitymád hátrahúzható ernyedten és erekcióban is? Nem lehet, hogy az okozta? Vagy használtál-e valami szokatlan tárgyat maszturbáláshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!