Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A pénisz húgycső nyílása...

A pénisz húgycső nyílása pirosabb lett, vizelet kicsit csíp. Húgycső gyulladás?

Figyelt kérdés

Régebb óta nem szexeltem. De tegnap este egy buliban alkoholt is ittam, és párszor kellett szórakózóhelyen WC-ben és egy fa tövében vizelnem.

Józanul mindig ugyelek arra, hogy ekkor a péniszt lehetőleg ne negyon érintsem meg főleg "érzékenyebb" helyeken. De nyilván ez becsípve nem annyira egyszerű, és nyilván előtte csak a jóég tudja miket fogdoshattam össze.

És ma dél körül már kezdtem is éreni a tüneteket, ami estére tovább erősödött:

- Húgycső nyíilás körül pirosabb

- Időnként nagyon enyhe viszketés

- Ami feltünőbb, hogy vizeléskor csípő érzés a húgycsőben

- Enhye, de híg fehér, mintha picit sárgás váladék a húgycső nyílásban.

Pár éve is volt pont ilyen, de mire dokihoz jutottam vele, 1 héten belül elmúlt.

Én valami húgycső gyulladásra gondolok.

De lehetséges hogy a "fertőzést" követően már 12-16 órán belül előjönnek a tűnetek?

2022. júl. 7. 01:58
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Lehet hólyaggyulladás, férfiaknál is előfordul, hiába ismerik inkább női betegségként. Háziorvoshoz csak eljutsz hamarabb, mint egy hét, és mindenképpen menj, mert ráhúzódhat a vesére.
2022. júl. 7. 02:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Mindenkepp megyek. Mert evekkel ezelott is volt ilyen es kivancsi vagyok most mar mi lehet amire ennyire ezekeny vagyok.
2022. júl. 7. 02:13
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát ez hihetetlen. Állami szakrendelésre a ahol én próbálkoztam reggel 7-8 között lehet CSAK időpontot foglalni. De az is úgy néz ki 1-2 hét múlva lehetne időpomt. Három (!!!) magánklinika szakrendeleést is felhívtam, még a Rózsakert Medical Centert is. Utóbbiba egy kisebb vagyonért is csak 4 hét múlva lett volna időpont.

Nem is emlékszem mikor voltam orvosnál és szakrendelésen... de ledöbbentem hogy ez így megy. Azt hittem beteg az ember és mehet orvoshoz. Vagy az az elv hogy a beteg 2 hét alatt vagy meggyógyul vagy maghal... a maradék meg mehet vizsgálatra? :D :D :D

Végül elmentem egy szakorvosi vizsgálat nélküli, nagyobb STD laborvizsgálatra, ami a húgycső kenetből néz 8 STD fertőzésre és általános baktériumokra. Mert ezt legalább aznapra meg tudták oldani (mármit a mintavételt). 24e Ft-ért kompletten. Olcsó vizelés volt már látszik... :D

2022. júl. 7. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!