Húgyúti fertőzés, vesekő vagy prosztataprobléma, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Két héttel ezelőtt voltam orvosnál, mert úgy éreztem, mintha a a húgycsövem viszketne és pisilésnél csípett. Kaptam antibiotikumot, majd egy hét után ismét visszamentem mert nem javult. Ismét az az antibiotikum lett felírva. Hétfőn visszamegyek megint mert javult de változó van hogy majdnem semmit nem érzek, aztán van hogy csíp. Amit még észrevettem, hogy pisilés sugara nem erős. Mi lehet a baj?2022. júl. 3. 11:05
2/9 anonim válasza:
Átterjedt a gyulladás szerintem vagy nem jó az antibiotikum spektruma. Ti pasik amúgy nem ismeritek a tőzegáfonyát és a tökmag kivonatokat? Lehet venni kapszulázva, tök szuper húgyúti gyulladásokra, a tökmag pedig prosztatára! Minden este egy 20 dekás és foci vb vagy egyéb végére még a nézése is szebb! :D
3/9 anonim válasza:
2 jol irja nekem fájt derakam aztan mondom lehet nem is derakam inkabb vesem vettem tözegáfonya teját és kimosta vesém hamar hat és finom is cukorral citrommal :D
4/9 anonim válasza:
Tökmag-készítményt ajánljatok valamilyet mert nekem is régóta van prosztata-problémám, okát nem találják.
Tökmagolajjal próbálkoztam egy nap 1 kiskanállal fogyasztani de egy idő után rossz érzés (magában) olajat lenyelni.
Salátával fogyasztani is próbáltam az se segített.
5/9 anonim válasza:
Milyen gyakran elvezel mert az mosa prosztatad es hamarabb mulik
6/9 anonim válasza:
Ha tünetek nem múlnak, mielőbb menj vissza vagy keress újabb urológust-andrológust.
7/9 A kérdező kommentje:
már mindent is iszok szedek: antibiotikum, porbiotikum, tőzegáfonya, vesetea, gyógynövény sűrítmény ami a húgyvezetéket tisztítja asszem ennyi :D
5-legalább napi egyszer, és sok vizet is iszom
Holnap reggel szerintem visszamegyek dokihoz, mert a köti héten kirándulni megyünk és nem szeretnék így menni, hogy azt sem tudom mi a baj
köszi :)
2022. júl. 3. 23:28
8/9 A kérdező kommentje:
' kövi
2022. júl. 3. 23:29
9/9 anonim válasza:
Akkor tényleg érdemes mert figyelsz magadra nem vagy kezdo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!