Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet ez a herémen?

Mi lehet ez a herémen?

Figyelt kérdés

Találtam egy csomót a bal herémen a mellékhere mellett, a herém tetején, de nem tudom eldönteni hogy az a mellékherém-e vagy egy csomó

Nyomásra kemény és kellemetlen érzés, mérete változó van, amikor kisebb, van amikor nagyobb(ezért vagyok bizonytalan)

Különösebb tünetem nincs, a csomó nyomkodása után fájdalom ami egy idő után elmúlik.

A válaszokat köszönöm

2022. jún. 29. 03:02
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Urológus meg mondja.
2022. jún. 29. 03:12
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Úgy nevezik hogy appendix, ez egy anatómiai kitüremkedés.

A férfiak 90 százalékának van. Nem para.

2022. jún. 29. 03:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Here ultrahangot csináltass! A here daganat/rák általában a here belső állományából indul és az egész herét érinti, szóval az más.
2022. jún. 29. 04:45
 4/5 A kérdező kommentje:

Mindenképp elmegyek orvoshoz

Most hogy az utobbi idobe sokat tapogattam a csomo minden erintes utan faj, de hamar elmulik

Mellesleg 15 eves vagyok...

2022. jún. 29. 06:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Azért gondolnám hogy a mellékherém tapintom ki, mivel inkább hasonlít egy hosszúkás valamire, aminek a teteje be van gyulladva és kb. a here közepéig megy el
2022. jún. 29. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!