Ha borotválom a szőröm, igaz hogy több szőr fog visszanőni?
Fiú vagyok, és általában borotválom a szőrt mindenhol (kezemen és a lábamon is.)
Egy ismerősöm azt mondja hogy ha minél többet borotválom, annál több fog visszanőni.
Ez igaz, vagy badarság?
Azt még hozzáteszem hogy nem vagyok egy nagyon szőrös típus, viszonylag kevés szőröm van alapból is. :)
Nem fog több szőr kinőni
Nem lesz erősebb sem a szőröd a borotválástól.
Első! Nagyon cuki vagy <3 de hetero vagyok. :P Nem tudom hogy következtetted le ebből a kérdésből, hogy én homoszexuális vagyok, gondolom ennyi az intelligenciád bogaram.
De ha valaki homoszexuális, azzal sincs különösebb baj, nem kell őket bántani. Ők is ugyanolyan értékű emberek, mint mindenki más. :)
Nem lesz több. Durvábbnak lehet érezni, mert elvágod a szőrt a bőr felett és szúr. Ha epilálod, vagy gyantázod, akkor puhább, mert kitéped. De ezt is csak akkor érezni, amikor nő. Ha már kinőtt, akkor nem.
Epilálástól, gyantától viszont ritkulhat, ha rendszeresen csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!