Pénisztörés gyerekkorban? Merevedési zavar?
Kb. 10-12 éves voltam, amikor erős, reggeli merevedésem volt. Szégyelltem magam a család előtt, mert nagyon feltűnő volt, ezért egy erős mozdulattal lefelé nyomtam, hogy elrejtsem. Ekkor fura pattanó érzést éreztem, ami talán hanggal is társult, és nem csak testileg, de szellemileg is rossz érzéssel töltött el. Aztán mentem suliba, és a többire már nem emlékszem. Most már közel 30 éves vagyok, és ez az emlék úgy jött elő bennem, hogy egy cikket olvastam a pénisztörésről. Bár én semmilyen bevérzésre nem emlékszem. Lehetséges, hogy velem is ez történt meg fiatalon?
Azért fontos kérdés ez a számomra, mert az erekcióm talán soha nem 100%-os. Megduzzad, megkeményedik, de nem igazán "áll fel", inkább ott lóg, vagy billeg. Nem az a kőkemény, egyenes valami, amivel falat lehet vésni. Továbbá a tövénél (ahol talán anno elpattant), ott a legvékonyabb, és leggyengébb. Lehetséges, hogy a gyerekkori esemény miatt van ez? Szerintetek lehet ezzel valamit kezdeni?
Ha valakit ért már pénisztörés, és leírná a tapasztalatait, azt megköszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!