Fiuk ki volt urológiai vizsgálaton? Hogyan volt a vizsgálat? Ciki a merevedes a doki előtt? Hány évesen voltatok? Aszisztent ott van?
Azért érdekel mert én is kell mennem vizsgálatára
Fitymszukulem van
Milyen problémával voltatok?
Szegyeltetek?
22 éves vagyok
Tenyleg igy zajlik a vizsgalat amit az eddigi valaszolok irtak.
En is fitymaszukulettel mentem. A doki engem kert meg hogy huzzam hatra , majd megallapitotta hogy mekkora a szukulet es megbeszeltuk a mutetet.
Merevedes ritka, de ha elofordul se zavartasd magad, lattak mar ilyet.
Ha van kerdesed akkor irhatsz amugy
Mit írjunk még? Erotikus novellát szeretnél?
Urológus doki éppen a fenőköven élezte a kését, amely apró szikrákat vetett a földre. Szemében hamiskás fényt gyúlt, amivel tesztelte a vendégét. A megszeppent ifjú kis félelemmel, de lemeztelenítette magát előtte, hogy akaratának alávesse magát. Rezzenéstelen testtel várta, hogy férfivá avatása megkezdődjön. A doktor harci üvöltésnek megfelelő módon adatokat, az ősök neveit kérdezte közben, majd elégedetten nyugtázta már ránézésre, hogy ivarérett, serdült harcos járult a színe elé. Szemei pásztázták a rituális tisztaság bármilyen hiányosságait. Finom morzsolgattással ellenőrizte a törzs jövőjét, hogy mindkét here leszállt-e, amitől a derék legény könnye is kicsordult. Azután az előbőr vizsgálata következett, hogy az avatandó be tudja-e juttatni magját a gyönyörök szentélyébe. Rákérdezett, hogy a templom ostromának gyakorlásakor is nehéz volt-e a faltörő kost előhúzni. A pironkodva hebegőnek nem kellett válaszolni, mert az értő kezek meglelték a félve ki nem mondott választ. Aztán úgy határozott, hogy meg kell tisztítani az előtte álló testet, ezért örökre le kell csupaszítania erre a nemes feladatra. Az övén lógó szikére nézett és tudta, hogy hamarosan újabb vérvonal sorsát egyengeti el vele.
Kb. ez történik. Lehet egy kicsit kiszineztem az eseményeket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!