CBD hatására az erekció,és libidó csökken,ez igaz?
Figyelt kérdés
Nagyjából 4 éve fogyasztója vagyok, (orvosi okokból teszem hozzá)tehát a kérdésem az, hogy tenylegessen csökkenti az élvezetet, az időbeli teljesítményem és társait?
Pár hete foglalkoztat ez mert kb 3 4 perc után el élvezek.
Lehet ezért van?
Mit tehetnék ellene?
(Főként a fogyasztókat kérdezem vagy szakembereket ha találok itt,mi a tapasztalat, tény?)
2022. jún. 8. 18:25
2/6 Senior Séf válasza:
Az orvosi kannabiszra gondolsz? Lehet erekció-, illetve libidócsökkentő hatása, de a korai magömlést ne fogd rá.
3/6 anonim válasza:
Nekem inkább növeli a libidót. Nincs olyan hatása amiket leírtál. Amúgy még a thc sincsen negatív hatással a libidóra és az erekcióra csak a spermiumok számát csökkenti valamennyire. A cbd meg abszolút biztonságos.
4/6 anonim válasza:
Thc valtozo van amitől áll mint állat többször jártam igy
van ami nem befolyasolja
CBD meg ennek "lebutitot változata" tehát nem hat rá
5/6 anonim válasza:
Szervezet és mennyiség függő. Van ismerősöm akinek áll, de menet közben lekonyul, ő sokat használja meg vagy 17 éve.
Van ismim aki pár éve, de semmi gond nincs nála
6/6 anonim válasza:
Az eredeti kérdés a cbd-re vonatkozott. A cbd biztos, hogy nem árt az erekciónak. A thc és a masszív füvezés egy más téma, de többnyire az sem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!