Nagyon izzadok az arcomon melegbe, van rá krém vagy bármi hasonló hogy ne látszódjon?
Nehogy bekend már, ha ki akar jönni az izzadság akkor az csak jöjjön.
Inkább aza baj hogy ez idegi alapon van nálad is, ezt kellene megszüntetni.
Én is eléggé izzadok a homlokomon, nekem segíteni szokott a kalap. Olyat kell választani, aminek van izzadságot felszívni képes homlokrésze. De volt, hogy én magam tettem bele. A baseball kalap is jó, de tűző napon a panama kalap sokkal jobb megoldás, mert a tarkót is védi a hőtől. Sajnos a hátamon izzadok nagyon, szinte folyik lefelé, még a nadrágom is vizes szokott lenni deréktájt. Próbálok könnyen száradó, laza ingeket hordani, sőt, alsó pólót is, az segít, hogy ne az ing legyen vizes. Leülve pedig, ha tehetem, nem támaszkodom hátra.
50 éves férfiként, mondhatom, nekem már jól áll a panama kalap, de fiatalon sem szégyelltem kalapot hordani, ahogy kisebbik 16 éves fiam is szereti viselni a legkülönbözőbb fazonokat, akár 13 és 25 éves lányom is. 28 éves nagyfiam fel nem venne egyet sem. Ő inkább izzad és "lágyítja az agyát" a napon. :)
Még annyit, nyáron világos (fehér, bézs) kalapot alkalmazz, ami visszaveri a napfényt nehogy sötét színűt, ami szívja a meleget!
UV védelemmel ellátott kalapot is lehet kapni! Nagyon sokat számít!!! Nekem Columbia márkájú van.
Megkerestem, ilyen UV védős van, nekem bevált: Columbia Bora Bora Booney (bézs)
De persze több fejfedő között, nem mindig ezt hordom. Általában akkor viselem, amikor tudom, hogy órákig leszek napon. Városban elég a baseball vagy panama.
(Mellesleg, zsebemben mindig van szövet zsebkendő és nedves törlő, ha törülnöm kell az izzadságot a homlokomról.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!