Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nem nő a szakállam sem...

Miért nem nő a szakállam sem a bajszom? Mi segíthetne?

Figyelt kérdés

24 F

Van szakállam pár szőrzettel mint a kecske szakállam van. Bajszomon sem nő a szőr.

Hogyan lehetne ezen változtatni? Vannak valamilyen szerek amik ebben segítenének?

Mit tudtok ajánlani?

2022. jún. 6. 20:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Volt barátomnak konkrétan 3 szál szakálla volt. Amikor megkért, hogy tépjem ki, mert ez a pár elég ormotlanul nézett ki, akkor pedig utána meg vissza sem akart nőni még az a 3 szál sem.

Bajuszt ő sem tudott növeszteni, ilyen szakmunkás bajusz viszont volt. Az viszont valami elképesztően undorítóan nézett ki rajta.

Apukájának sem volt világ életében bajsza, csak szakállat próbált növeszteni, ami elég ritkás volt. Sajnos, ahogy előttem is írják ez inkább genetika kérdése. Ha hormon zavarra gyanakszol, akkor vizsgáltasd ki magad és ott tudnak konkrét választ adni, hogy kell-e tesztoszteront adni vagy sem (bár a hormonháztartást nem kellene emiatt zargatni).

#10 Ez pedig szerintem egyáltalán nem igaz, amikor megyek utcán, a pároknála férfin szinte sosem látok sem bajuszt, sem szakállat. Valószínűleg kevesebb nő van, akinek kifejezetten nagyon tetszik az arcszőrzet. Ha pedig az illető nem tud arcszőrzetet növeszteni, attól még nem fog erre hiavtkozni és más férfit keresni magának.

Én pedig pont, hogy jobban szeretem, ha párom megborotválkozik. 21/N

2022. jún. 15. 11:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Te tudsz olvasni is?
2022. jún. 15. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!