Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mik ezek a piros csíkok, az...

Mik ezek a piros csíkok, az oldalamon?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Ilyen piros csíkok jelentek meg egy éve az oldalamon.Azt hittem elmúlnak , de ugyanúgy , ugyanolyan mennyiségben ott vannak.

Vagyis nem csak az oldalamon hanem végig körbe a köldököm alatt , csak a hátul a gerincemen nincsenek.

Kicsit kidudorodnak mintha erek , vagy véraláfutások lennének!

Szerintetek mik?

Nem zavar meg semmi tünete ,csak nem túl eszétikus.

2010. szept. 18. 22:24
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ha ezek véraláfutások ,akkor ki lehet őket szúrni , hogy ki jöjjön alólluk a vér és végre normális legyen?
2010. szept. 18. 22:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem inkább lilás csíkok? [link] ilyen, csak még lilásan? Mert engem legjobban a striára emlékeztet amit leírtál...
2010. szept. 18. 22:29
 3/11 A kérdező kommentje:
Ja ilyen lilás , és a testemhez képest függőlegesen kacskaringóznak felfele
2010. szept. 18. 22:31
 4/11 A kérdező kommentje:

Nos igen , ezek azok a striák!

De ez női betegség!Úristen valami nagyon nincs rendben velem

2010. szept. 18. 22:33
 5/11 anonim ***** válasza:

Az a bőr ereszkedése. Valószínű híztál így tágult a bőröd.

Vagy ezek a trhességi csíkok is, de nemhiszem, hogy szültél, akkor tudnád.

2010. szept. 18. 22:34
 6/11 A kérdező kommentje:

Férfiként biztos szültem, egy nagy kuladarabot!

Edzéstől nem lehet?

2010. szept. 18. 22:35
 7/11 anonim ***** válasza:
47%

Sajnos kicsit el fogom keseríteni. Ha a hirtelen hízás miatt megszakadt a kötőszövet, azt eltüntetni nem lehet, de ha most lilás, akkor idővel gyöngyházfényű fehér színe lesz. Nem, edzéstől nem lehet.

Dr. V. Éva

2010. szept. 18. 22:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem nyúltál mostanában sokat? (Hány éves vagy?)

Akkor alakulnak ki ilyenek, ha bőr rövid idő alatt sokat nyúlik. Pl tizenéves korban ugrásszerű növekedésnél vagy állapotos nőknél, amikor nő a pocak.

Sajnos nem fognak elmúlni, idővel kicsit kifakulnak.

2010. szept. 18. 22:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Növéstől is lehet. Tesóm edzett évekig, hirtelen nőtt és hónaljban végig tiszta lila csík. És a legtöbb kondis így néz ki. De ha sokat nőttél vagy erősödtél, akkor azért is lehet. Nem tűnik el, de halványodik majd, és szinte nm is fog látszani. Van krém, ami halványítja, ha zavar.
2010. szept. 18. 22:39
 10/11 anonim ***** válasza:

ha izmosodsz, gyorsan, és látványosan, akár attól is lehet. Amúgy én 13 éves vagyok, sajnos nekem rengeteg van, mert hirtelen nőttem közel 10centit(az a rövid idő 4hónap volt) és a bőröm nem tudott olyan gyorsan nyúlni.

Sajna ezzel jár, már beletörődtem. Azt, meg hogy kövér lennék semmiképp nem lehet mondani, 173cm vagyok meg 60kg(7éve úszok)

2010. szept. 18. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!