Mik ezek a piros csíkok, az oldalamon?
Sziasztok,
Ilyen piros csíkok jelentek meg egy éve az oldalamon.Azt hittem elmúlnak , de ugyanúgy , ugyanolyan mennyiségben ott vannak.
Vagyis nem csak az oldalamon hanem végig körbe a köldököm alatt , csak a hátul a gerincemen nincsenek.
Kicsit kidudorodnak mintha erek , vagy véraláfutások lennének!
Szerintetek mik?
Nem zavar meg semmi tünete ,csak nem túl eszétikus.
Nos igen , ezek azok a striák!
De ez női betegség!Úristen valami nagyon nincs rendben velem
Az a bőr ereszkedése. Valószínű híztál így tágult a bőröd.
Vagy ezek a trhességi csíkok is, de nemhiszem, hogy szültél, akkor tudnád.
Férfiként biztos szültem, egy nagy kuladarabot!
Edzéstől nem lehet?
Sajnos kicsit el fogom keseríteni. Ha a hirtelen hízás miatt megszakadt a kötőszövet, azt eltüntetni nem lehet, de ha most lilás, akkor idővel gyöngyházfényű fehér színe lesz. Nem, edzéstől nem lehet.
Dr. V. Éva
Nem nyúltál mostanában sokat? (Hány éves vagy?)
Akkor alakulnak ki ilyenek, ha bőr rövid idő alatt sokat nyúlik. Pl tizenéves korban ugrásszerű növekedésnél vagy állapotos nőknél, amikor nő a pocak.
Sajnos nem fognak elmúlni, idővel kicsit kifakulnak.
ha izmosodsz, gyorsan, és látványosan, akár attól is lehet. Amúgy én 13 éves vagyok, sajnos nekem rengeteg van, mert hirtelen nőttem közel 10centit(az a rövid idő 4hónap volt) és a bőröm nem tudott olyan gyorsan nyúlni.
Sajna ezzel jár, már beletörődtem. Azt, meg hogy kövér lennék semmiképp nem lehet mondani, 173cm vagyok meg 60kg(7éve úszok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!