Gyerekmese nézése komolyan csökkenti a tesztoszteron szintet?
Figyelt kérdés
Természetesen már én is kinőttem a gyerekes dolgokból, de egyik idióta műsorban (Brainiac) egy kísérletben egy 2 méteres izomkolosszussal mesét nézegettek meg ilyen sz@rok, és a végére azt mondták, lecsökkent a tesztoszteron-szintje (méghozzá drasztikusan)... ez akkor most igaz, vagy ez is a hülyeség része volt?2010. szept. 18. 16:58
1/9 anonim válasza:
átmenetileg egy tányér pudingtól is csökkenhet, vagy húslevestől, vagy akármitől, ugyanúgy nem állandó a szintje (még jó) mint pl az adrenaliné.
szerintem ez nem nagy csoda. :)
2/9 anonim válasza:
Hát, ha az "Én pici pónim" című mesecsodát nézették vele, akkor csoda hogy nem hullott ki az összes szőre.. :P
3/9 anonim válasza:
Mi gyakran szoktunk a párommal mesét nézni (nem nőttünk ki belőle, jó meséből nem lehet:)) és szeretkeztünk már mesenézés közben és után is és nem csökkent:)) Szóval emiatt ne aggódj, ha csökken, akkor nem ettől fog.
4/9 A kérdező kommentje:
mesenézés után? :O wow, az igen :D milyen volt? XD
amúgy a mese alatt nem az animékre gondolok, azok messze vannak a mesétől
2010. szept. 18. 17:31
5/9 anonim válasza:
Igen, mese után. Nagyon jó volt:)) Mese alatt a normális gyerekmeséket értem (Magyar népmesék, Lázár Ervin mesék, néhány Walt disney, szóval igényes mesék, nem teletubi meg kicsi póni... ) És nem ciki mesét nézni felnőttként sem, ezt csak a 15 évesek gondolják, hogy 5 éves kor felett ciki a mese. Az igénytelen műsor ciki, de az meg nem korfüggő.
6/9 A kérdező kommentje:
tudom, azt nem neked írtam, hanem a többieknek, aki majd válaszolni fog :D
2010. szept. 18. 17:35
7/9 anonim válasza:
Melyik magyar népmesét néztétek?? Mikor Emesét beárnyékolja a turul? :D
8/9 anonim válasza:
Hagyjuk, kár hogy írtam, elfelejtettem hogy 12 év az átlagéletkor és 12 évesen ciki a mese... Nézzetek sok akciófilemt, attól lesztek nagyon férfiasak....
9/9 A kérdező kommentje:
nézd, én nem mondtam, hogy mesét nézni ciki, csak azért mégiscsak van, amiből illik kinőni egy adott életkor után (pl. én pici pónim, pindúr pandúrok)
de pl. van egy lány ismerősöm, aki lassan 16 és szereti a Spongybob-ot...szerintem ez egyáltalán nem gáz :P
Magyar népmesék pedig egy jó műsor, ami szerintem kortalan
2010. szept. 19. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!