A majomhimlőtől mi lesz a péniszel? Tényleg felhólyagosodik és utanna sebes marad örökkre?
10
Honnan veszed, hogy ez így van?!
A legtöbb nem heteroszexuális embernek maximum 2 párja van élete során, akikkel megsúgom, több időt és energiát fektetnek a higiéniára, sőt, a védekezésre is. Nem a lehető legdurvább melegp*rnókból kéne bővíteni a tudásodat, hanem hiteles forrásokból, különben olyan baromságokat vesueksz, mint az előbb is.
Akit negatívan lepontoztak: itt nem a szexuális irányultság, és a megítélés alapján kéne nézni.
Az iromány szerint a bőrkiütés 30%-ban érinti a nemiszerveket. Nem merültem bele, szóval nem találtam semmit arról, hogy meddig tart. Szerintem elmúlnak, ha túléli az illető. Amúgy 3-6%-os a halálozás, szóval azért nem kell legyinteni, hogy ez egy semmi!
"A majomhimlő vírus egyik emberről a másikra a sérülésekkel, testnedvekkel, légúti cseppfertőzéssel és szennyezett anyagokkal, például ágyneművel való szoros érintkezés útján terjed. A fertőzés megelőzése érdekében ajánlott az ismert betegek kerülése, és az általános higiéniai szabályok fokozott betartása."
Szóval a melegek is terjesztik. Mint minden ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!