Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A majomhimlőtől mi lesz a...

Jeverezi kérdése:

A majomhimlőtől mi lesz a péniszel? Tényleg felhólyagosodik és utanna sebes marad örökkre?

Figyelt kérdés

2022. máj. 23. 00:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
96%

10

Honnan veszed, hogy ez így van?!

A legtöbb nem heteroszexuális embernek maximum 2 párja van élete során, akikkel megsúgom, több időt és energiát fektetnek a higiéniára, sőt, a védekezésre is. Nem a lehető legdurvább melegp*rnókból kéne bővíteni a tudásodat, hanem hiteles forrásokból, különben olyan baromságokat vesueksz, mint az előbb is.

2022. máj. 23. 20:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem marad olyan örökre, csak amíg be nem gyógyul (2-4 hét alatt).
2022. máj. 24. 08:17
 13/14 anonim ***** válasza:
74%

Akit negatívan lepontoztak: itt nem a szexuális irányultság, és a megítélés alapján kéne nézni.

[link]

Az iromány szerint a bőrkiütés 30%-ban érinti a nemiszerveket. Nem merültem bele, szóval nem találtam semmit arról, hogy meddig tart. Szerintem elmúlnak, ha túléli az illető. Amúgy 3-6%-os a halálozás, szóval azért nem kell legyinteni, hogy ez egy semmi!

"A majomhimlő vírus egyik emberről a másikra a sérülésekkel, testnedvekkel, légúti cseppfertőzéssel és szennyezett anyagokkal, például ágyneművel való szoros érintkezés útján terjed. A fertőzés megelőzése érdekében ajánlott az ismert betegek kerülése, és az általános higiéniai szabályok fokozott betartása."

Szóval a melegek is terjesztik. Mint minden ember.

2022. máj. 31. 06:34
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Illetve ha rád köhögnek, akkor is elkaphatod.
2022. máj. 31. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!