Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha fitymafék műtétet szeretnék...

Ha fitymafék műtétet szeretnék,akkor melyik orvost,klinikát ajánljátok? Illetve milyen típusú műtétet?

Figyelt kérdés

Mert hallottam ilyen lézeresről, meg sima varrásról. Van ezek között valami különbség?

Szűkületem nincs, csak rövid fék, azt szeretném ha átvágnák és meghosszabbítanák, elsősorban kényelmi szempontból, mert csak néha fáj ha nagyon megerőltetem vagy hirtelen mozdulatoktól.

2022. máj. 16. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Meghosszabbítani nem fogják!

Mi lenne, ha nem erőltetnéd, és nem tennél hirtelen mozdulatokat? Elmész urológushoz, és el fogja mondani, hogy milyen lehetőségek vannak.

2022. máj. 16. 14:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minek nyaggatni? Kicsit óvatosabbnak kell lenni! Azt csak szűkület esetén érdemes műteni. Nincs hosszabbítás.
2022. máj. 16. 14:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Lehet én nem tudom jól megfogalmazni,de az ilyen hosszanti elvarrásra gondolok.
2022. máj. 16. 15:13
 4/4 A kérdező kommentje:

[link]

"3. Fitymafék korrekciója (frenulotomia):

A legtöbb esetben elegendő a fitymafék átvágása és meghosszabbítása. A fitymát ez esetben megtartjuk.

A beavatkozásokat helyi Lidocainos érzéstelenítésben, ritkán altatásban végezhetjük. Az itt leírt

módszereknek vannak előnyei és hátrányai.. Ezt az orvosa Önnel megbeszéli"

Itt találtam ilyet,ahol meghosszabbításként van megfogalmazva.

2022. máj. 16. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!