Hogyan vegyem rá magamat illetve mikor lenne alkalmasabb?
Van egy olyan gondom, hogy rövid a fitymafékem illetve relatív fitymaszűkületem van én szerintem. Merev állapotban a makk aljáig hátra húzható de annál hátrébb ha húzom feszül és fáj és látszik hogy egy helyen szűkebb a fitymám közben a makk első részét húzza lefelé a fitymafék egyértelműen rövid.
Nem merek orvoshoz elmenni vele, valahogy van bennem egy ilyen gátlás hogy nem merek. Pedig kellene, ahogy neten olvasgattam lehet hogy műtét lesz a megoldás.
Következő amin agyalok, hogy ha körülmetélés szükséges mikor lenne rá a legalkalmasabb. Mivel ugye több hét mire gyógyul és hónapokig érzékeny nem tudom hogy nyár elején jó ötlet-e bele vágni, a strandolás miatt kényelmetlen lenne, könnyen elfertőződhet a nagy melegben.
A legjobb megoldás az lenne, ha őszre gyűjtenék bátorságot és akkor menjek el orvoshoz?
Minel tovabb halogatod, annal nehezebb lesz. Vegyel egy mely levegőt és menj orvoshoz.
Mindennapos dolog, nem fog csodalkozni.
Nincs az előírva hogy neked strandra kell menni.
AZ egészséged azért fontosabb.
3: dehogyis!
Ha betartod a higiéniai tanácsokat, semmi problémád nem lesz. Önmagában a melegtől nem gyullad be semmilyen seb, ha rendesen le van fertőtlenítve - az orvos előírása szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!