Férfiak közös zuhanyzóba mit gondoltok arról a férfiról akinek 26 évesen teljesen le van borotválva a fanszőre?
Figyelt kérdés
2022. máj. 12. 19:25
11/17 anonim válasza:
Ettől a higiénikusabb dolog kiakaszt.
Normális alap higiénia mellett egy fokkal sem rosszabb a szőr. Izzadás esetén pont hogy segít a szőr az izzadság felfogásával és párologtatásában. Továbbá a feromon illat terjesztésében
12/17 anonim válasza:
Akit érdekel belszélgethetünk a témáról.
13/17 anonim válasza:
Azt gondolom,hogy jól teszi,hogy borotválja. Nekem is le van,viszont ahová én járok,ott a zuhanyzóban nagyon ritka aki csupasz.Látom,hogy megnéznek,páran kérdeztek is már ezzel kapcsolatban.
14/17 anonim válasza:
ugyan már mit kérdeztek? xd nem jelemező idegenek rákérdezenk barátok más
15/17 anonim válasza:
Semmit... Az Ő dolga... Ha neki vagy a párjának úgy tetszik, akkor úgy jó.
16/17 anonim válasza:
10 Még mindig divat? Én úgy emlékszem 10-15 éve is az volt már. Akkor én is csináltam, de már nem, mert sok macerával jár, meg gyorsan nő a szőr, és nagyon tud szúrni és viszketni:D
17/17 anonim válasza:
16 ja elég gyors hanyiroval vagy tesszörnyiroval lekapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!