Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Aranyeres tüneteimet hogy...

Aranyeres tüneteimet hogy kezeljem otthoni módszerekkel?

Figyelt kérdés

Nem merek orvoshoz fordulni vele, illetve patikába se merek krémeket venni rá (szégyellem, hogy 20on éves férfiként ilyen bajom van).

Van valami házi praktika, ami hatásos, vagy internetről rendelhető dolog?

2022. máj. 11. 07:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Erre senki sem buszke, ha idosebb, akkor sem, nyugi. Menj be nyugodtan a gyogyszertarba, es mondd meg, h aranyerre kersz egy hatasos kenocsot, vagy kupot. Ha nagyon cikinek erzed, mondhatod, h a szomszed neni kert meg ra, vagy a nagymamad, vagy az unokanovered, akinek szules utan jott elo, de mar nem szoptat. Tok mindegy, a gyogyszereszt nem erdekli, o segiteni akar. Egyebkent nekem is eloszor huszoneves korban jott elo, amikor hideg vizbe ultem. Reparon kenocsot hasznaltam ra, de kaphato kup formaban is. Szerintem nem kell hozza recept, de nem vagyok benne biztos, nezz utana! Jobbulast kivanok.
2022. máj. 11. 07:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Menj be nyugodtan, én is huszonévesen vettem először reparon kenőcsöt. Bármi miatt előjöhet, nem fog a gyógyszerész arra gondolni, hogy hú, biztos valami olyat csináltál...

Vagy menj át a szomszéd faluba ahol nem ismernek, vegyél fel maszkot, hogy ne látszódjon az arcod. De vannak online gyógyszrtárak házhozszállítással, csak ugye az még 1-2 nap mire megjön...

De ne legyen szégyenérzeted egy egészségügyi probléma miatt, pláne ne olyan miatt, ami a lakosság nagy többségét érinti. A cukorbeteg ember is elmegy az inzulinért. Az is kb ennyire égő: semennyire.

2022. máj. 11. 08:57
 3/7 A kérdező kommentje:

nalam sulyemeles miatt jott ki:/

Mar evek ota van.

Azon gondolkozok h maganorvossal megmuttetem, mennyibe kerulhet?

2022. máj. 11. 09:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy edényben levő tölgyfakéreg-teára ültek rá nagyanyáink, de inkább menj a patikába.
2022. máj. 11. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Elso vagyok. Nekem van tobb ismerosom is, aki szules utan megmuttette az aranyeret. Tudod, nem az a legnagyobb gond, h draga, vagy h egyaltalan kerul valamennyibe, hanem az, h ha folytatod a sulyemelest, akkor nagy esellyel ujra elo fog jonni ez a problemad. A neten talalsz jopar privat egeszsegugyi szolgaltatot, es a lakohelyedhez kozelinek megnezed az arlistajat, ha komolyan gondolod a mutetet. De ezzel kapcsolatban olvasgass a neten, a forumokon is, h hogyan szoktak ezek a mutetek sikerulni, es mennyire ujul ki a dolog. A parom komuvesmunkat vegez, sokat emel, es neki allando ez a problemaja sok ev ota. Mondta neki a haver orvos, ha ezt az eletmodot folytatja, akkor szerinte hiaba mutik meg. Termeszetesen jo penzert nem mond ilyet egy szakember, pl. a maganszolgaltato sem, ezert mondom, h erdeklodj utana olyanoktol, akiknek mar volt ilyen mutetjuk. Ismerek olyan idosebb embereket, akik a tobbedik ilyen operaciojukon estek at. Ez szamomra azt jelzi, h a problema nem mindig oldhato meg veglegesen egyetlen mutettel.

A gyogyszertarba pedig menj el nyugodtan, mert ha valaki mas szepen megkerne ra, biztosan el mernel menni, hiszen tudnad, h nem neked kell a kenocs vagy kup. Nincs semmi kulonbseg, csak a tudatodban...

2022. máj. 11. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem érné meg a műtét, itt pont amolyan tüneti kezelés, de nem akadályozza meg, hogy ne újuljon ki. Nem olyan, mint amikor az ember manduláját vagy vakbelét veszik, ki, hogy azután már nincs és nem gyulladhat be.

Legyél már férfi és menj el a seggkenőcsért. :D

2022. máj. 11. 11:52
 7/7 gublug ***** válasza:
46%

Szia.

Először is tisztában kell lenni az aranyér lelki okaival.

[link]

Ebben a dokumentumban olvasd el az aranyeret.

Aranyeret lehet kezelni propolisz kúppal.

Akupresszúrával: Lép 6-os pont masszázsa

Reflexológiával is lehet. Ha érdekel elmondom vagy keress rá a neten Reflexológiai talptérképre.

Még lehet:

Reparon kenőcsöt es kúpot ajánlanék igy külön az aranyérre. Kenőcs reggelre, kúp estére.

Vagy van egy szokatlanabb módszer:

Túrót kell női betétre tenni és szoros alsóneművel felvenni estére.

2022. máj. 11. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!