Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Több orvosnál is jártam végül...

Több orvosnál is jártam végül egy megállapította,hogy egy mininális relatív szűkületem van,de semmi értelme műteni. Mi lehet az oka,illetve igaza van az orvosnak?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 30. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést nem lehet ennyi infó alapján megválaszolni. Szűkületed van. Hol? Mióta? Milyen panaszt okoz? Milyen kezelést kaptál eddig? Milyen orvos milyen vizsgálattal állapította meg? stb.
2022. ápr. 30. 20:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem magánorvosnál voltam,de több urológus azt mondta,hogy nincs szűkületem, ráadásul hülyének is néztek. Pedig mikor áll, kicsit feszül,kellemetlen ahogy mozog a bőr a makkomon
2022. ápr. 30. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
Állva is megmutattad neki?
2022. ápr. 30. 21:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Fotót kellett neki csinálni
2022. ápr. 30. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha az orvosok nem állapítottak meg komoly gondot, most már csak rajtad áll a dolog. Neked kell érezni, hogy együtt tudsz-e élni vele.

Az oka nem mindig derül ki. Korábbi gyulladás, cukorbetegség is okozhatja. Vagy pl. ha serdülőkorban nem követte megfelelő ütemben a fitymád növekedése a péniszedét.

2022. ápr. 30. 21:34
 6/6 anonim ***** válasza:
53%
1 orvos sem vizsgálja merev állapotban . Majd 60 évesen nem lesz már ilyen gondod .
2022. ápr. 30. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!