Ez fitymaszűkület?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Teljesen lankadt allapotba hatra tudom huzni a peniszemen a bort, de mikor merev akkor csak nagyon kicsit tudom hatra huzni utana mar nem birom, en azt hittem ez normalis hogy ha merev akkor nem lehet ugy hatra huzni mint mikor lankadt de ismerosom mondta hogy ugyan ugy hatra kenne tudnom huzni. Ha ez fitymaszukulet akkor mit lehet valahogy "tornaztatni" hogy merev allapotba is teljesen hatra tudjam huzni, vagy mindenfelekppen orvoshoz kell vele menni? (23 eves vagyok)2022. ápr. 30. 12:53
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg az, keress fel egy urológust, ő majd megvizsgál és elmondja, hogy mi a tennivaló.
2/4 anonim válasza:
Igen, annak tűnik. Orvoshoz menj mindenképpen, mielőtt elkezdenél saját szakálladra csinálni vele bármit is.
3/4 anonim válasza:
Lehet tornáztatni,tágítani,ha egy mód van rá kerüld a körülmételést,50-50 de valószínűbb hogy azt utólag megbánnád,inkább tornáztasd,persze azért mutasd meg a dokinak,de legyen határozott álláspontod,és esetleg irattass vele szteroidos kenőcsőt,az segít majd a nyújtásban.
4/4 anonim válasza:
muti meg épen lankadtan es mereven is megmondom mi a szitu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!