Megoldást prosztatproblémákra?
Figyelt kérdés
4 éve tart a prosztatagyulladásom.Sok gyógyszer,sok kezelés..eredménytelenül, pedig a legjobb orvosokhoz jártam.Már régen nem voltam orvosnál 4-5 hónapja, mert nem látom értelmét, mivel 4 éven át a sok gyógyszer nem hatott.Valakinek van valami ötlete, hogy mivel lehetne ezt elmulasztani?Köszi a válaszokat.2010. szept. 15. 17:04
1/9 anonim válasza:
Hat.... nem tudom en nekem is 2 evig tartott mire helyrejott rendesen.Bakterium eldegelt es k@rva jol erezte magat a prosztatamon.Egy ido utan a dokino mar nem is nezett semmit csak a maszast csinalta en meg uvoltottem a "gyonyorusegtol".....Ketszer kellet kezelest kapjak es harmadszorra meg gombas fertozesem volt no de azon aztan tenyleg siman tul voltam azota is sok mozgas meg voros szolo valamint rendszeres nemi elet van eloirva.:) Tudom nem sok info de megnezethetned hogy nincs e baci a prosztata valadekban.Tudom tudom ezt csinaljak utoljara nallam is ez volt mig ra nem jottek hogy csak azt kell nezni es mast semmit sem.Erdekes tuneteket produlat egy ideig szentul meg volt gyozodve az orvosi gardda hogy sulyos szukuletem van es muteni kell de a dokino akihez mentem szmebe ment a velemenyukkel es kimutatta a fertozest, nemhiaba a legjobb az orszagan szerintem.Aztan eltartott egy ideig mert nehez onnan leirtani a keves verer miatt azaz kis menyisegben jut le a gyogyszer es nagyon eros kell legyen ha nem egy ido utan ujbol elojon.....Kb ennyit tudtsm irni remelem segithet valamit az informacio.
2/9 A kérdező kommentje:
Nekem vagy 150 féle baktérium tenyészett ki 4 év alatt, nem hiába szedtem az 500 és 1000 mg-s antibiotikumokat.És ezek sem segítettek.Ezért érdekel, hogy kinek mi volt a gyógymod.
2010. szept. 15. 18:09
3/9 anonim válasza:
Huh ezzel tenyleg ne viccelj.surgosen utaltasd be magad es ok adagoljak agyogyszert percre pontosan.Nagy a gyanum hogy neked a sok kezelstol meg ellenallo is lett a baci.Nallam is ez volt igaz hat gyogyszerbol negy meg hatott de a dokino a ketto legerosebbet valasztotta ki.Az eredmeny gombasodas de igy is jo volt mert azt viszont le lehet irtani gyengebb gyogyszerrel de a baci igy legalabb elpusztult.Szoval ne halogasd ettol meg lehet szabadulni de szerintem mar csak a korhazban ha gyujtemenyed van bacikbol.BEUTALO UROLOGIARA a korhazban (Nem kiabalok csak alahuzom a javaslatomat).Lehet hogy tanulmagyoznak egy honapig is de megeri mert helyre hoznak vagy homeopatias gyogyszerrekkel probalkoz de eros fertozesre lehet hogy nem hatnak.
4/9 anonim válasza:
Ja viszont van olyan is hogy csak gyuladt ugy magatol nem fertozes miatt ezekre van jo hatason homeopatias szer.Holnapra megnezem nekem mit irtak.
5/9 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy most is van benne baktérium.Csíp és fáj, de ha a gyógyszert szedtem, akkor is..nem javult semmit.Talán intravénás gyógyszer segíthetne?De sajnos a háziorvos nem tud erre beutalót adni és az urológus nem vetette fel ezt a lehetőséget.
2010. szept. 15. 18:49
6/9 anonim válasza:
Hat a valasz sajnos fajdalmasan egyszeru: a haziorvosodnak szerintem kotelessege beutalot adni a korhazba mivel kronikus azaz regi esetrol van szo ami nincs megoldva.Add fel a tarsasagnak a lecket legalabb tanulmanyoznak egy kicsit ...en is ezt tettem igaz a dokino kifejezeten kerte mert modta hogy ott ugy jobban meg tudnak vizsgalni es majd felugyeli az egeszet mivel az o betege leszek.Neked ha fizeted a tb-t akkor ingyenes (tudom.... nem rohogtetni akarlak) a kezelesek es jogod van beutalora ....Nem ertem miert nem utal be visitva a haziorvosod? Ha nincs munkad akkor neceseb de ha jo a doki beirhat surgosegi esetre es akkor ugy is bekerulhetsz.Nekem is volt igy... mondom en aranyat talatam azzal a dokinovel nagyon de nagyon lelkiismeretes.Ha nem fogadott el penzt es felhivta a sulyos rakos beteget kinek mar csak honapjai vannak hogy megkerdezze hogy van es batoritsa akkor kepzelheted....Egyszo mint szaz neked jogod van beutaltatni magad es mar csak az segitene rajtad ahogy leszurtem az irasaidbol.Ugyhogy hajra es ne hagy el magad.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat meg a tanácsot.Természetesen anno adott nekem beutalót az STD ambulaciára, madj onnan az urológiára kerültem.Szóval akkor, ha kérem tőle, hogy utaltasson be korházba, hogy ott gyógyítsanak meg, oda is tud adni?
2010. szept. 15. 19:38
8/9 anonim válasza:
Pontosan.Kerd a haziorvost hogy utaljon be korhazba es ez neki amugy is kotelesege volna.Meg mindig nem ertem hat VAK az a szegyeny orvos vagy mi?Ne hagyd magad hisz jogod van hozza es szerelkez fel penzel is mert azert az is kell az "ingyenes" egeszsegugybe.En azzal kezdtem hogy az aszisztensnot kifagadtam az arakrol mert en kituno ellatast akartam.Eloszor pirulva nezet es gyanakodva majd valaszolt es elrendeztuk a dolgokat.Erdemes tobbet adni nekik mint amit kernek de akkor kerj tolle infokat pld :ki a legjobb orvos, ha mutenek ki lesz beosztva esertleg kit kerhetsz hogy ahhoz ragaszkodol (persze a legjobb orvos).Szoval a letjes havi fizubnak bucsut inthetsz cserebe tenyleg meggyogyitanak es neked most ez a legfontosabb.Bocsi de szeretem kimondani neven a dolgokat.:)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Nem gondolom azt, hogy fizetnem kéne az orvosnak, hogy megfelelő kezelést kapjak, így nem tudom mi legyen.Szerintem ha bemegyek egy korházba akkor anélkül is a legjobb kezelést kell, hogy nyújtsák, hogyha nem fizetek....
2010. szept. 20. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!