15 évesen még nő a férfi nemi szerv?
Ezt nem teljesen értem....öltözőben ha nem csak nem áll fel senkinek köztük neked se akkor honnan tudod hogy nekik nagyobb? vagy lankadt állapotban érten?
16/f
Most hiába nagy valakinek állva,ha normál állapotban meg kicsi,az is elég ciki.De még fog nőni.
De mekkora van neked és milyen magas vagy?Magasságban is kisebb vagy a többieknél?
Szerintem nem ciki ha lankadt állapotban valakinek kicsi a másikénál, nekem se vmi nagy ha kicsi... főleg ha úszok utána mindig összemegy ilyen 5max 6cm -esre :F
16/f
hát amikor kimegy az ember a vízből utána kicsit fázik,naná hogy összemegy.De ne nézegesd a többieket,mert féreérthetik és ha ők nem foglalkoztak a te méreteddel akkor téged se érdekeljen.
De mennyire kicsi az a kicsi,hogy le se mered írni?
Írj nekem privát e-mailt és akkor beszélhetnénk róla , segítenék neked , mert hasonló korú fiú vagyok :)
Üdv :: Dövöd
valszeg vérp*csöd van, ami a hideg víz hatására legszivesebben bebújna a testedbe
a többieké meg húsp*cs
egyébként mereven hány centi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!