Vizelési kényszer szexelésnél vagy anélkül?
Figyelt kérdés
23 és vagyok , fiú ,tapasztalatból mondom mind ezt, ha nyomom a csajt vagy vagy csak úgy magamtól egyedül próbálgatok pózokat a problémám végett :D... Akkor folyamatosan múlás nélkül érzékeny a húgyhólyagom, ha mozgok akkor , vagy olyan érzés mintha úgy érzném hogy wcre kell mennem, vagy mintha fel lennék fázva érzés lenne, annyi a lényeg hogy normálisan nem tudok szexelni , és csak fekve jó, ha valamihez odaverődök , nyilván a csajhoz akkor ütődik a hólyagom és azt a rossz kényszert érzem magamon. Persze nyilván pisilek előtte , már mindent próbáltam sehogy se jó , mintha nyomkodnák a hólyagom olyan rossz... Nem tudom mi folyásolja be , vagy hogy mitől van , sose hallottam senkitől se ezt a gondot és még az interneten se találtam ilyen esetről hátha segítene..2022. márc. 28. 19:48
2/5 anonim válasza:
Lövésem sincs, szóval csatlakozom az 1-eshez.
3/5 anonim válasza:
“Nyomom a csajt”, gratulálok, szép megfogalmazás.
Amúgy igen, az urológus jó ötlet, csak normális fogalmazz neki, mert itt elég káoszosan írtál. (Nem rosszból mondom)
4/5 anonim válasza:
Szedsz valami táplálékkiegészítőt? Szoktad sózni az ételeket?
5/5 A kérdező kommentje:
Igen szoktam sózni , kiegészítőt nem szoktam nagyon szedni
2022. ápr. 2. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!